Här används cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Argonovas webb. Läs mer om Cookies & Integritet.

Webbdesign & webbstrategi, Webbyrå i Borås – kunder i hela landet

Nöjda kunder hos Argonova Systems
- vad säger de?

Här kan du läsa om vad några av våra kunder tycker om att arbeta med oss. 
Kontakta oss
gärna om ni vill ha ytterligare referenser.

 

 

Eurotravel Sports AB

Lars Caarp:

"Eurotravel Sports inledde ett samarbete med Argonova september 2011 efter att vi haft problem med vårt förra webbhotell.
Vi sökte efter en stabil leverantör med en snabb och flexibel kundtjänst som vi dessutom kunde ”bolla” idéer och visioner med. Allt detta har fungerat mycket bra med Argonova och samarbetet har utvecklats till att Argonova nu ansvarar för alla våra externa IT-lösningar"

(Webblösning med koppling/synkronisering mellan holländska och svenska siten när det gäller publicering och översättning av material som ska finnas med på båda siterna.)Funkhouser.se

Christian Lundgren:

"Att hitta en webbyrå är lätt. Att hitta rätt webbyrå är svårt. Om den rätta sedan levererar ett jobb som inte bara motsvarar utan överträffar dina förväntningar och visioner, torde väl vara en omöjlighet? Det visade det sig dock inte att vara.
Att hitta rätt är svårt, det är en djungel där ute. Kontakta grabbarna på Albanoliden 5 i Borås. Lätta att hitta mitt i djungeln."

(Responsiv e-handel, design och programmering samt vektorisering av logotyp.)

 


Miramix

Andrei Adzinets:

"Miramix har anlitat Argonova för framtagning av grafisk profil, hemsida och webbstrategi. Vi upplever Argonova som en lyhörd och flexibel samarbetspartner med stor kunskap i en bransch med mycket snabb utveckling. Vi är väldigt nöjda med resultatet."

(Grafisk profil, hemsida och webbstrategi)

 


Toveks Auktioner

Björn Tibbling:

"Sedan 2009 har vi haft ett nära samarbete med Argonova som fått ansvar för vår sajt för auktioner på nätet. De har varit lyhörda för våra behov men också varit engagerade i att driva utvecklingen framåt. Vi har sett en markant ökning i omsättning på nätauktionerna och vi ser fram emot fortsatt samarbete." 

(Webbsystem för nätauktion)

 


Mindlife

Anna Kayal:

Ville bara återkoppla och tacka för hur snabbt och smidigt allt har kommit igång! Fick igår ett första förslag på logotyp av Pepe och är fortfarande lite chockad (positivt så) över hur snabbt det gick och hur bra det blev - är faktiskt lite mållös vilket är olikt mig :-)

(Logotyp, grafisk profil, profilmanual och hemsida)


Nyfiken? Eller har du frågor på vårt erbjudande?

Ring oss på 033 - 20 75 00. Eller fyll i och sänd formuläret så kontaktar vi dig!

Integritetspolicy