Webbdesign & webbstrategi, Webbyrå i Borås – kunder i hela landet

Referenser hemsida

En hemsida i skarp drift borde vara det mest intressanta för dig som kund om du vill veta vad en webbyrå klarar av. På denna sida finns ett antal exempel på vår webbdesign och programmering. Det är alltid fråga om webdesign som är skräddarsydd för respektive kund och hemsida / nätbutik. Är det någon av våra hemsidor du gillar extra mycket? Lägg den på minnet så kan vi snabbare förstå vad du är ute efter om du väljer oss som leverantör för din nya hemsida.

Miramix

HEMSIDA

Miramix jobbar bland annat med rivning, sanering och fastighetsservice. Hemsidan innehåller bland annat bildspel, nyhetsmodul och referensbibliotek.

Besök Miramix proffs på Sanering tex Astbestsanering


 

Eurotravel

RESPONSIV HEMSIDA

Eurotravel har en responsiv design vilket innebär att designen anpassas efter om man besöker sidan via dator, mobil eller surfplatta. Sidan är skräddarsydd helt efter kundens önskemål och behov.

Besök eurotravel.se


 

Inlands Bryggeri

RESPONSIV HEMSIDA

Inlands Bryggeri är en lokal produkcent av bohuslänskt kvalitetsöl. Hemsidan är en skräddarsydd single-page-lösning  med bland koppling till Facebook och Instagram som en integrerad del av sidan.

Besök inlandsbryggeri.se


 

Kvalitetsflytt

HEMSIDA I WORDPRESS

Kvalitetsflytt är en flyttfirma med ett brett utbud av tjänster så som packning, flytt, städning och magasinering. Hemsidan är byggd i Wordpress och naturligtvis fungerar den lika bra i mobil som på skärm och i surfplattan.

Besök kvalitetsflytt.se


Scandinavian Broker Group

HEMSIDA

Scandinavian Broker Group är en logistikpartner med fullservice. Vi har hjälpt dem bygga en responsiv hemsida med nyhetsbrevsmodul. .

Besök scandinavianbrokergroup.se

Nyfiken? Eller har du frågor på vårt erbjudande?

Ring oss på 033 - 20 75 00. Eller fyll i och sänd formuläret så kontaktar vi dig!