Webbsystem för kvalificerade webbplatser

Behöver du mer kvalificerade funktioner till din webbplats? Eller har du jobbat med e-handel en tid men märker att din befintliga leverantör inte kan erbjuda det du behöver? Då har du kommit rätt, på Argonova Systems i Borås brinner vi för kvalificerade webbprojekt med komplexa lösningar!

Webbsystem som hjälper dig lyckas på nätet

De webbsystem vi skapar följer vi ett beprövat recept, i fokus står design, kundnytta, ekonomi, kvalitet och användarvänlighet. Publiceringsverktygen vi erbjuder anpassas efter din verksamhet och dina behov både vad gäller innehåll, funktioner och integrering mot befintliga system.

För större webbprojekt rekommenderar vi en förstudie så det webbsystem vi bygger svarar mot era förväntningar, håller budget och möter de behov som er målgrupp har.

Det som skiljer oss från konkurrenterna är vår förmåga att skapa skräddarsydda lösningar till ett konkurrenskraftigt pris!

 

Skräddarsydd e-handel med logistikfunktioner:

För InOnestore byggde vi en kundanpassad e-handelslösning efter kundens behov. Publikt en e-handel med mobilvänlig design och användarvänliga funktioner, tex modul för kundanpassade produkter med eget tryck. Backoffice finns kundanpassade funktioner för hantering av logistik, frakt, returhantering, reklamationer och administration.

Läs mer om detta case här.

 

 

Webbsystem för onlineauktioner:

För Toveks Auktioner har vi byggt ett webbsystem som hanterar många samtida användare vid budgivning i en användarvänlig design. Eftersom målgruppen är lite äldre och har en begränsad erfarenhet av olika webbsystem så la vi i detta projekt ner extra resurser för att skapa användarvänliga funktioner så inte kunden tröttnar och ger upp. För att lyckas med det har vi tagit fram både flödesscheman, usercase och haft en omfattande designfas.

Läs mer om detta case här.

 

Publiceringsverktyg / CMS att växa med

Fördelen med den senaste generationens publiceringssystem är att ert företag enkelt kan hantera komplexa Internetlösningar vare sig det gäller att skapa innehåll, lägga till nya funktioner eller integrera mot befintliga system. Här är användarvänlighet och kostnadseffektivitet nyckelord!

De publiceringsverktyg vi jobbar med är enkla arbeta med, skapa innehåll, lägga till nya funktioner eller integrera mot befintliga system. Webbsystemen är pålitliga och tillräckligt avancerade för att ge kunderna möjlighet att utvecklas. Vi vet att kvalitén på det bakomliggande publiceringsverktyget är avgörande för en e-butiks och webbplats framgång.

Vi har erfarenhet av kvalificerade webbsystem, publiceringsverktyg och CMS sedan 2004. Ta gärna en kontakt så berättar vi mer om hur vi kan skapa det webbsystem som hjälper dig lyckas nätet!