Här används cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Argonovas webb. Läs mer om Cookies & Integritet.

Webbdesign & webbstrategi, Webbyrå i Borås – kunder i hela landet

Kraftfulla publiceringssystem för effektiv webbkommunikation

Argonova Systems arbetar med en rad av tjänster inom webb- och systemutveckling, integration och underhåll av internetbaserade applikationer och webbplatser. Ett webbsystem är en hemsida eller en e-handel i kombination med en eller flera utökade funktionaliteter som ofta är specialutvecklade och skräddarsydda i detalj åt våra kunder. Nedan finner du några referenser.

Logent

WEBBSYSTEM

Logent är en nordisk totalleverantör inom logistik. Deras webbsystem har bland annat en avancerad navigation-, bildspel- och puffmodul, inläsning av tjänst från tredjepart samt utökad sidhantering i administrationen.

Besök Logent


 

Toveks

WEBBSYSTEM

Vi har, sedan 2009, kontinuerligt arbetat med att förbättra och nyutveckla Toveks system för nätauktioner. Sajten är tidvis under mycket hög belastning och har höga krav för tillgänglighet. Vi har aktivt drivit den tekniska utvecklingen och arbetat för att förbättra dels för besökarna och dels för att underlätta det administrativa arbetet.

Besök Toveks


Cobsson Case

WEBBSYSTEM

Cobsson ville utöka sin tryckeriverksamhet med tryck på produkter som t.ex. mobilskal. Vi fick i uppgift att ta fram en e-handelslösning där filen som skall tryckas skapas direkt med full kontroll från kunden. Eftersom lösningen krävde avancerad bildredigering på webben så fick en helt egen serverlösning skapas.

Besök Cobsson Case


Ventilationsshopen

WEBBSYSTEM

Skräddarsytt prenumerationssystem för produkter. Kunder kan prenumerera på filter till sina aggregat. Detta innefattar hopkoppling med ordersystemet så att en ny order kan genereras då det enligt en prenumeration är dags för en ny beställning. Denna e-handel har också utrustats med en koppling för förenklad frakthantering utav ordrar.

Besök Ventilationsshopen


 

SPKF.se

WEBBSYSTEM | HEMSIDA | INTRANÄT | E-HANDEL

Åt Svensk Plastikkirugisk Förening byggde vi en ny hemsida med lösenordsskyddat intranät med bl.a möjlighet att ansöka om medlemskap, kunna beställa föreningens tidsskrift och samverka i ett kalendarie. Systemet har också koll på användarnivåer för medlemmarna samt årlig kontroll av medlemskapet med möjlighet att förnya och betala detta direkt.

Besök SPKF.se


 

Alanya Scandinavian Real Estate Group

WEBBSYSTEM | HEMSIDA

Alanya Scandinavian Real Estate Group inriktar sig mot skandinaviska kunder som söker boende I Alanya med omnejd. Åt dem byggde vi en större specialanpassad presentationsmodul för de olika fastigheterna som också har Facebook-publicering.

Besök alanyascandinavianrealestategroup.com


 

Svenska Hästavelsförbundet

WEBBSYSTEM | E-HANDEL

Svenska Hästavelförbundet har förutom sin hemsida en e-handel, kalendarium och en bryggning till Microsoft Access.

Besök svehast.se

 

 

Nyfiken? Eller har du frågor på vårt erbjudande?

Ring oss på 033 - 20 75 00. Eller fyll i och sänd formuläret så kontaktar vi dig!

Integritetspolicy