Här används cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Argonovas webb. Läs mer om Cookies & Integritet.

Webbdesign & webbstrategi, Webbyrå i Borås – kunder i hela landet

Simons

Simons (Ray Metallfabrik AB) grundades av Simon Angerd 1961. Från att vara underleverantör på avgassystem till Volvo och Saab har man idag ett eget premium märke för avgassystem till stylade bilar samt sportvagnar, företrädesvis rostfritt. Man har idag 40 anställda och omsätter ungefär 40 milj sek.

Vi fick uppdraget att ta fram nytt webbsystem med e-handel till återförsäljare och för produktpresentation till marknaden. Det system vi byggt har en webbdesign som kännetecknas av fart, sport och action. Samtidigt är det ett stort webbsystem som även inkluderar flera unika kundlösning samt koppling till egenbyggda affärssystemet.Det som gör e-handelssystemet unikt är den framtagna hanteringen och presentationen utav deras system som består utav en sammansättning utav produkter. Ett så kallat ”system” kan innehålla både sina beståndsdelar och passande tillbehörsdelar. Till detta tillkommer sedan skräddarsydda hanteringar för lagersaldon och priser.E-handelssystemet innehåller mera anpassning än för de så kallade ”systemen”. För deras fabriksutförsäljning har vi också tagit fram både ett anpassat utseende och möjligheter till att presentera produkter i samlade grupper. Utöver allt detta så har vi även tagit fram skräddarsydda hanteringar för orderläggning med allt vad sådant kan
 
Vårt mål är att vara en webbyrå som ger våra kunder en helhetsleverantör när det gäller webbnärvaro och kvalificerade webbsystem. Det som skiljer oss från konkurrenterna är vår förmåga att skapa skräddarsydda lösningar till ett konkurrenskraftigt pris.

Nyfiken? Eller har du frågor på vårt erbjudande?

Ring oss på 033 - 20 75 00. Eller fyll i och sänd formuläret så kontaktar vi dig!

Integritetspolicy