Här används cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Argonovas webb. Läs mer om Cookies & Integritet.

Webbdesign & webbstrategi, Webbyrå i Borås – kunder i hela landet

QQFS

Qualitative & Quantitative Fieldwork Services, med huvudkvarter i Västra Frölunda, har anlitat Argonova för ett flertal projekt. Deras verksamhet sträcker sig över ett många länder i Europa med inriktning på marknadsundersökningar på 17 språk.

Företaget hade en inarbetad logotyp, som tillsammans med företagets vision och kärnvärden låg till grund för ett grafiskt profilprogram som vi utarbetade. Detta innefattde färgschema, profilmanual, webbdesign, visitkort, brevpapper, broschyr, mässmaterial och annonsering m.m.Samtliga budskapsbärare skulle förmedla samma fräscha känsla. Färgschemat skulle kännas igen på såväl webb- som trycksaker, och ett formspråk med geometriska former och ikoner togs fram för att skapa en enhetlig och tydlig design.

Ur konsumentens perspektiv fungerar QQFS varumärkesbyggnad som en katalysator och garanti för att QQFS tjänster ska uppfylla klienternas behov. En katalysator, genom att QQFS kan differentiera sig från konkurrerande tjänsteleverantörer rent grafiskt vilket hjälper deras klienter att känna igen dem, och återkomma till sin beprövade leverantör, som förtjänat deras förtroende. Som garanti, genom att QQFS laddar sitt varumärke med hög kvalitet, både i det grafiska utförandet, men ännu viktigare i sina tjänster. Detta leder till hög kundlojalitet, eftersom klienternas förväntningar ska uppfyllas.


En utmaning i processen att ta fram ett grafiskt formspråk, var att QQFS har två skilda målgrupper. Webbplatsen ska rikta sig både till företag och institutioner som behöver göra marknadsundersökningar, men även privatpersoner som ska delta i dessa undersökningar. På så vis behövde formen förmedla både en professionell och seriös anda, som en inbjudande och personlig känsla.

Sammantaget blev projektet en lyckad lansering, där alla delmål blev uppfyllda inom angiven deadline.

Simons  
Miramix  

Nyfiken? Eller har du frågor på vårt erbjudande?

Ring oss på 033 - 20 75 00. Eller fyll i och sänd formuläret så kontaktar vi dig!

Integritetspolicy