Våra tjänster

Vad kan vi göra för dig?

Webbutveckling

Är du i behov av en ny hemsida, e handel eller motsvarar din nuvarande webbplats inte upp till dina förväntningar?

Vi på Argonova har arbetat med webbutveckling sedan 2004 och vet vad som krävs för att driva trafik, skapa konverteringar och leda din verksamhet framåt. Tillsammans med dig tar vi fram en webbplats som andas och förmedlar ditt varumärkes historia.

Digital marknadsföring

Vi på Argonova har arbetat med marknadsföring sedan start. Vår kompetens från traditionell reklam till digital marknadsföring har givit oss en stor kunskap hur vi kan hjälpa ditt företag att nå relevanta kunder.

För att lyckas krävs i grund och botten en stark produkt eller tjänst som uppfyller kundernas behov. I början av ett marknads­förings­arbete är det med stor fördel att logotyp och den grafiska profilen sitter. Tillsammans diskuterar vi igenom företagets värderingar och tonalitet som sätter den röda tråden genom er marknadsföring.

Sökmotoroptimering

Argonova hjälper idag kunder runt om i Sverige med att bygga en långsiktig och lönsam försäljning via SEO optimering.

Inför varje nytt samarbete genomför vi en grundlig analys av dig hemsida och kommer sedan med rekommendationer för de fortsatta  arbetet. Tillsammans med dig tar vi fram relevanta sökord. Där efter genomför vi en sökordsanalys, on page optimering och strukturerar länkarbetet. Vi erbjuder även månadsvis att kolla över era sökords positioneringar och kommer med rekommendationer.

Auktionsplattform

Vårt auktionssystem är specifikt anpassat för dig som vill driva dagliga nät- och onlineauktioner eller klubbauktioner.

All daglig verksamhet hanteras i auktionssystemet där du enkelt får en överblick av de pågående auktionerna.

Varumärkesstrategi

Med vår erfarenhet kan vi hjälpa dig att hitta positionering och långsiktigt fokusera på att bygga ditt företags varumärke. Ett starkt varumärke är välkänt, tydligt, positivt laddat och hjälper dig att bygga en varumärkesstrategi som når dina företagsmål. Vi hjälper dig gärna med varumärkesstrategi, grafisk manual, målsättningar, redskap och såklart att stärka företagets grafiska identitet.

Webbhotell

Är du ute efter ett webbhotell som är säkert, lätthanterligt och skalbart?

Tillsammans med IT-bolaget Remote24 erbjuder vi ett kompromisslöst hostingkoncept där dina affärsdokument ligger säkrade i Remote24´s skyddsklassificerade datacenter. Remote24 hanterar alla typer av affärssystem och programvaror, men erbjuder även speciallösningar anpassade efter din verksamhet.