Användarvänlighet & UX

Ett bra användargränssnitt ska vara lätt att använda, även för de som är ovana

Användarvänlighet & UX-design

Vad menas med användarvänlighet?

Att optimera en webbplats för användarvänlighet betyder att det skall vara enkelt för både besökare och sökmotorerna att enkelt kunna förstå både UX-design och navigation. Användarvänlighet går även hand i hand med tillgänglighet som handlar om att oavsett nedsättning skall alla i samhället kunna interagera med din webbplats. Det kan handla om text som skall kunna läsas upp i högtalarna, eller attribut som förklarar bilderna så att personer med nedsatt syn skall kunna ta till sig innehållet.

Visst är en komplicerad och fräck design snyggt? Men om besökarna inte vet hur de skall navigera sig och webbplatsen känns för ostrukturerad så kommer de snabbt att lämna och söka sig vidare. När vi UX-designar användarvänliga webbsidor skapar vi varje sida efter enkelhet, kreativitet och med en tydlig struktur. I ett kompetent team gör vi det tillsammans och slutligen har vi skapat en tillfredställande och härlig upplevelse för dina besökare.

Vi skapar en webbsida som engagerar, säljer och stärker ditt varumärke!

För oss är samarbetet med dig som beställare otroligt viktigt. Det är du som känner dina kunder och har en vision om hur du vill att ditt varumärke skall uppfattas och uppfylla din målgrupps behov. Tillsammans med dig vill vi engagera nya och återkommande kunder och skapar de rätta förutsättningarna som stärker ditt varumärke. Vi kommer att lägga extra mycket tid och fokus på att skapa och ta fram en bra tonalitet, med relevant text och bild som får dina besökare att vilja veta mer.

Vill du skapa en varumärkesidentitet från grunden eller anpassa den redan befintliga identiteten utifrån nya satta strategier och mål ? Genom att ta reda på kundernas behov och förväntan tillsammans med företagets uppsatta mål kan vi skapa en fantastisk mötesplats för både kunder och företaget. Vi vill skapa en webbsida som driver försäljning, har nöjda kunder och samtidigt stärker ditt varumärke.

För att få reda på kundernas behov ställer vi oss alltid följande frågor:

anställda på argonova

Skapa magisk användarvänlighet & UX-design med våra grafiska designers

UX står för User Experience, och som det låter är syftet att ge besökarna en fantastisk användarupplevelse när de besöker sajten. Här är våran roll att vägleda besökarna genom webbplatsen och fokusera på de innehåll som förväntas i varje steg. I stort handlar det om att prioritera och presentera rätt information på alla sidors gränssnitt, samtidigt som vi skapar en helhetskänsla mellan färger, typsnitt, call to actions och en vacker webbdesign med hjälp av wireframes, mockups och prototyper.

Den bästa matchen för sökmotorerna är en väl fungerande användarvänlighet tillsammans med seo optimerade texter och innehåll. Argonova har bred kompetens inom företaget för att kunna tillmötesgå våra kunders önskemål.

Horredsmattan

Förbättrad användarupplevelse med ny webbplats för Horredsmattan

Horredsmattan behövde en modern och användarvänlig webbplats som kunde visa deras breda sortiment av mattor på ett tilltalande sätt samt förbättra användarupplevelsen.
Borås Cottons webbsida

Borås Cotton: förbättrad användarupplevelse och digital närvaro genom SEO och webbutveckling

Borås Cotton behövde en användarvänlig webbplats där kunder enkelt kunde titta på deras breda sortiment av tyger, samt förbättrad synlighet på sökmotorer.

Kundcase

Inspireras av våra kundcase

Vill du ha en offert?

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi med ett offertförslag så snart vi kan.

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.