Sökmotoroptimering (SEO)

Bättre position på Google ger fler kunder

Vad menas med SEO?

Sökmotoroptimering
- trafik som leder till ökad lönsamhet & fler affärer

Sökmotoroptimering (SEO) innebär att en webbsida optimeras för att sökmotorerna skall se din sajt som relevant och rekommendera den till sökande kunder. Oavsett om du driver ett B2B eller B2C företag är sökmotoroptimering en avgörande faktor för de flesta företag.

Idag föregås mer än 80% av alla köpbeslut av en sökning på Google. Vi rekommenderar alltid sökmotoroptimering som en naturlig del i företagets webbstrategi. Målet är att stärka varumärket och nå ut till nya kunder och få en ökad försäljning och flöde på webbplatsen.

Pernilla, sökmotoroptimering specialist och SEO specialist

Områden inom sökmotoroptimering

Utifrån parametrarna sökvolym, relevans och konkurrens gör vi en bedömning över vilka sökord som är mest lönsamma att optimera för. 

Vi kontrollerar att sajten uppfyller kraven på innehåll, struktur och användar­upplevelse för att anses relevant både för Google och dina besökare.

Vi säkerställer att din företagsinformation är korrekt optimerad för lokala sökningar. Samt hjälper till med betyg och recensioner för att bygga förtroende.

Länkar är en viktig del när Google bedömer trovärdighet och relevans av din sajt. Vi hjälper dig att utarbeta en länkstrategi för att nå en högre position.

Varför bör du anlita en SEO- byrå?

Att anlita en SEO-byrå är ett smart beslut för företag och organisationer. Vi erbjuder expertis, erfarenhet och en resultatorienterad ansats till sökmotoroptimering (SEO). Vi har djupgående kunskap om de senaste SEO-trenderna och algoritmändringarna och tar hand om alla tekniska och strategiska aspekter av SEO, vilket sparar tid och resurser för ditt företag. Dessutom följer vi som SEO-byrå bästa praxis och etiska riktlinjer, vilket minskar risken för negativa konsekvenser. Genom att anlita oss får du en anpassad SEO-strategi som är skräddarsydd efter dina mål och din målgrupp. 

Erfarenhet sedan 2004

Argonova har hjälpt kunder sedan 2004 med att bygga en långsiktig och lönsam försäljning via SEO optimering. Vårt team arbetar tätt för att skapa de bästa förutsättningarna och analysera de möjligheter som finns. Inför varje nytt samarbete genomför vi en grundlig analys av din hemsida och kommer sedan med rekommendationer för de fortsatta arbetet.

Har du redan en sökordsanalys på plats? Då fokuserar vi på innehållet i form av effektiva titel-taggar, SEO-optimerade texter och en tydlig struktur. Vi rekommenderar våra kunder ett kontinuerligt löpande arbete med att genomföra uppdateringar av texter, titlar och blogginlägg för att ge sökmotorerna nytt och spännande innehåll.

Kostnadsfri SEO-analys

Få en rapport i PDF-format på din sajts förbättringspotential
Norrköpings skateshop

Norrköpings Skateshop – Från UX till SEO

Norrköpings Skateshop behövde en användarvänlig e-handelsplattform som presenterar deras stora produktutbud på ett snyggt och lättöverskådligt sätt. Dessutom var det viktigt att de enkelt kunde administrera produkterna och förbättra sin synlighet online.
Takfix

Heltäckande lösning för Takfix

Takfix behövde en enhetlig visuell identitet och en modern webbplats för att bättre kommunicera sina tjänster och attrahera nya kunder. De behövde också förbättra sin digitala synlighet genom SEO och SEM för att öka trafiken till webbplatsen och generera fler leads.

Kundcase

Inspireras av våra kunder

Vill du ha en offert?

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi med ett offertförslag så snart vi kan.

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.