Kundcase

Läs mer om våra genomförda projekt

Genomförda projekt

Att få lov att vara en del av våra kunders tillväxtresa är något vi på Argonova älskar och brinner för. Tillsammans med våra uppdragsgivare har vi genomfört projekt efter projekt och ett flertal nöjda kunder återkommer när nya utmaningar uppstår. Tillsammans som ett team har vi genererat lönsammare affärer, bättre konverteringsgrad, effektiv marknadsföring och skapat goda relationer till företag som idag har starka varumärkespositioner på marknaden.

Nedan kan ni ta del av del av några projekt som vi tillsammans med våra uppdragsgivare har rott i hamn.

Svea Ingenjörsbyrå

Ökad digital närvaro för Svea Ingenjörsbyrå genom marknadsföring, seo och webbutveckling

Svea Ingenjörsbyrå saknade en modern webbplats och behövde en enhetlig visuell identitet samt effektiv digital marknadsföring för att nå ut till sin målgrupp.
High mind

Ökad synlighet för High Mind med ny webbsida och SEO

Highmind behövde en ny webbplats som kunde visa upp deras portfölj och tjänster effektivt, samtidigt som deras synlighet på sökmotorer behövde förbättras för att nå en bredare målgrupp.
Göteborgs auktionskammare

Så hjälpte vi Göteborgs auktionskammare att modernisera sin auktionsplattform

Göteborgs auktionskammare fick med kort varsel reda på att deras auktionsplattform skulle läggas ner. Företaget behövde omedelbart hitta en skalbar och lättanvänd auktionsplattform anpassad efter deras verksamhet för att undvika driftstopp.
Horredsmattan

Förbättrad användarupplevelse med ny webbplats för Horredsmattan

Horredsmattan behövde en modern och användarvänlig webbplats som kunde visa deras breda sortiment av mattor på ett tilltalande sätt samt förbättra användarupplevelsen.
Turbinen Tidaholm

Logotyp och webbsida för Turbinen Tidaholm

Som ett nystartat företag hade Turbinen Tidaholm varken en logotyp eller en webbplats. De behövde en helhetslösning för att presentera sitt varumärke och sitt erbjudande online.
Borås Cottons webbsida

Borås Cotton: förbättrad användarupplevelse och digital närvaro genom SEO och webbutveckling

Borås Cotton behövde en användarvänlig webbplats där kunder enkelt kunde titta på deras breda sortiment av tyger, samt förbättrad synlighet på sökmotorer.
auktionsplattform

Södersens – Framgångsrik auktionslösning genom användarvänlig design och teknik

Södersens behövde en robust auktionslösning som kunde hantera ett stort antal objekt och budgivare samtidigt. Lösningen behövde också vara lättnavigerad och mobilanpassad för att förbättra användarupplevelsen och säkerställa hög prestanda under pågående auktioner.
Svensk köksinredning

En komplett e-handelslösning för Kökstillbehör.nu

Kökstillbehör.nu behövde en robust och lättnavigerad e-handelslösning som kunde hantera en stor mängd produkter och beställningar. Lösningen skulle också vara mobilanpassad och säker.
Norrköpings skateshop

Norrköpings Skateshop – Från UX till SEO

Norrköpings Skateshop behövde en användarvänlig e-handelsplattform som presenterar deras stora produktutbud på ett snyggt och lättöverskådligt sätt. Dessutom var det viktigt att de enkelt kunde administrera produkterna och förbättra sin synlighet online.
Takfix

Heltäckande lösning för Takfix

Takfix behövde en enhetlig visuell identitet och en modern webbplats för att bättre kommunicera sina tjänster och attrahera nya kunder. De behövde också förbättra sin digitala synlighet genom SEO och SEM för att öka trafiken till webbplatsen och generera fler leads.
Miramix

Miramix: En framgångssaga inom digital marknadsföring och visuell identitet

Miramix behövde en stark visuell identitet och en effektiv marknadsföringsstrategi för att synas på en konkurrensutsatt marknad. De behövde allt från logotyp och grafisk profil till en användarvänlig webbplats och SEO.
sga conveyor

Ökad digital närvaro genom marknadsföring, SEO och webbutveckling

SGA Conveyor behövde en användarvänlig och optimerad webbplats för att presentera sina produkter och tjänster samt öka synligheten på nätet genom en stark digital marknadsföringsstrategi.