E-handelsplattform

Starta e-handel

Skräddarsydd e-handelsplattform

Välj rätt förutsättningar till din e-handel

Shoppingbeteendet hos kunderna har förändrats och det går inte längre att blunda för hur viktigt ett företags e-handelsplattform är för att driva affärer. Idag inleder större delen av kunderna sin köpresa på webben. Globaliseringen har påverkat och skapat möjligheter för företag som har en e-handel att enklare nå ny nya och befintliga kunder världen över.

 

Oavsett om ditt företag vänder sig B2B eller B2C finns våra duktiga webbutvecklare här för att bygga skräddarsydda e-handelslösningar utefter ditt företags behov. Under ett möte går vi igenom er vision och behov av e-handelsplattform för att komma med rekommenderade förslag till din nya e-handelslösning. Vår vision är att leverera en e-handelsplattform att som går att växa i och som fokuserar på väl utformad UX som genererar fler konverteringar.

Vi tar ett helhetsansvar för utvecklingen och erbjuder även möjlighet att efter lansering hitta dina kunder och förbättra försäljning via SEO och annonsering via sökannonser (Google Ads).

webbshop e-handel
jobbar med webbshop för e-handel

Utveckla din e-handelsplattform

Utvecklingen inom affärssystem och integrationer går i rasande fart! Äger du redan en e-handelsplattform idag och vill migrera för att skala upp affären? Inga problem för oss!

Idag finns näst intill oändliga möjligheter för dig som vill integrera affärssystem till din e-handel för att kunna driva effektiv försäljning. Vår bredd av kunskap gör oss till en kvalificerad partner för din e-handelsplattform. Våra skickliga utvecklare bygger webbsystem och skräddarsyr e-handelslösningar efter just ditt företag och affärssystems behov.

Säkra betalningar

Betallösning för din e-handelsplattform

Sedan 2004 har Argonova hjälp företag att skala upp företags affärer och drömmar. Med IT-bolaget Remote24 i ryggen har vi lösningar på de flesta önskemål inom betallösningar. Remote24 har även ingått ett partnerskap med Swish så vi kan erbjuda våra uppdragsgivare en teknisk helhetslösning kopplad till Swish.

Några av de betallösningar vi jobbar med

Svensk köksinredning

Kökstillbehör.nu

För att tillmötesgå kundernas behov och samtidigt skala upp sin verksamhet behövde Svensk Köksinredning en ny e-handel.
Norrköpings skateshop

Norrköpings Skateshop

För att nå framgång inom e-handel är användarupplevelsen en viktig del. Norrköpings Skateshop har ett stort utbud och det är viktigt att produkterna presenteras på ett snyggt och lättöverskådligt sätt för att användaren lätt ska hitta det den söker. För Norrköpings Skateshop har det också varit viktigt att på ett snabbt och enkelt sätt kunna administrera produkterna.

Kundcase

Inspireras av våra kundcase

Vill du ha en offert?

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi med ett offertförslag så snart vi kan.

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.