Annonsering på sociala medier

Nå nya kunder genom annonsering på Facebook, Instagram, LinkedIn och Tiktok

Nå nya kunder via sociala medier

Lyckas med annonsering på sociala medier

Alla pratar om att lyckas på nätet genom smart närvaro på sociala medier, men hur funkar det? Vad ska man satsa på? Och hur når jag just min målgrupp så det blir en kostnadseffektiv annonsering som ger resultat? Dessa är bara några av de frågor vi möter när vi hjälper våra kunder med deras webbsatsning.

Fyra av fem svenskar använder sociala medier och det är en del av webben där det lönar sig att vara aktiv och synas. Regelbunden aktivitet online hjälper er att nå ut till företagets målgrupp, få fler kunder samtidigt som ni stärker ert varumärke. Med hjälp av en digital strategi och en plan för både organiska inlägg och betald annonsering i sociala medier underlättas ert kommande marknadsföringsarbete. Vi på Argonova har lång erfarenhet av annonsering på sociala medier och vet vad som krävs för att bygga upp en bra grund för din sociala medier strategi.

Sponsrad annons på Istagram

Annonsering på Facebook eller Instagram?

Till en början brukar vi rekommendera att inte börja på alla plattformar samtidigt. Börja hellre i mindre skala med tex facebook annonsering eller Instagram annonsering och växla upp vartefter. De olika plattformarna skiljer sig åt och för att lyckas på Facebook krävs numer nästan alltid att man annonserar sina inlägg för att få trafik. Har du en verksamhet som funkar visuellt är ju annonsering på Instagram det självklara valet. Och är din målgrupp mer professionell B2B till sin natur så är kanske LinkedIn första valet för dig.

– Du behöver helt enkelt finnas där din målgrupp är och tillhandahålla innehåll som gör att de intresserade.

Fem punkter som ofta återkommer när det gäller sociala medier

Vi hjälper dig att lyckas

Vi förstår att det kan vara svårt att veta var och hur man skall börja, därför finns vi här för er! 

Behöver du hjälp med insatser som registrera konto eller ta fram en mer innehållsrik publiceringsplan? Vi kan hjälpa er från ax till limpa när det kommer till sociala medier. Ta kontakt med oss så hjälper vi dig utifrån dina önskemål och behov. 

Månadspaket för sociala medier

Vi hjälper till med allt! Vi börjar med en analys av din verksamt, tillsammans tar vi fram mål för din närvaro i sociala medier och sedan sköter vi all publicering utifrån planen vi kommit fram till.

Annonsering i sociala medier

Vi hjälper till med framtagning av målgrupper och annonser samt analys och justeringar för dina kampanjer.

Workshop i sociala medier

Vi hjälper dig med analys, framtagning av målgrupper samt strategiplanering men sedan sköter du själv alla publiceringar och skapar engagerande innehåll.

Populära sociala kanaler

Facebook

Här vill vi göra det lätt för användarna att ta till sig vår kunskap. Vi visar upp nyheter, event, tjänster och använder oss av både bild och rörligt material.

Instagram

Instagram är en källa där följarna letar efter inspiration och uppskattar design. Här kan vi vara mer personliga och använda kanalen som en dagbok. Presenterar professionalitet i form av vackert visuellt skapande och personliga bilder.

LinkedIn

Här går vi in med visionen att synas som ett attraktivt företag och fokus på att bygga kontakter. Dela med er av kunskap i former som blogginlägg, artiklar och tips.

TikTok

Gå viralt och nå engagerade målgrupper. Vi hjälper er i skapandet av ett annonskonto och ger er vägledning för annonsering på TikTok

Vill du ha en offert?

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi med ett offertförslag så snart vi kan.

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.