Digital marknadsföring

Vi hjälper dig att lyckas med ditt företags marknadsföring

Digital marknadsföring

Öka din synlighet online

Digital marknadsföring är idag en integrerad del i att lyckas med sitt företag! Arbetet med din marknadsföring börjar redan när du definierar produkten / tjänsten – du utgår från ett behov som finns och tänker tillfredsställa det. Just din produkt eller tjänst är vad kunden behöver och din marknadsföring ska göra så kunden väljer just dig.

Vi på Argonova har arbetat med marknadsföring sedan 2004. Vår kompetens från traditionell reklam till digital marknadsföring har givit oss en stor kunskap hur vi på bästa sätt kan nå relevanta kunder. Vi vill helt enkelt bygga meningsfulla och varaktiga relationer med dina kunder!

Pernilla, digital marknadsförare på Argonova

Hur lyckas du med din digitala marknads­föring?

För att lyckas krävs i grund och botten en stark produkt eller tjänst som uppfyller kundernas behov. I början av ett marknadsföringsarbete är det med stor fördel att logotyp och den grafiska profilen sitter. Diskutera även noggrant igenom företagets värderingar, & tonalitet, som sätter den röda tråden i erat marknadsföringsarbete.

Vi hjälper dig att våga stick ut! Om företaget inte redan har en marknadsföringsstrategi skapar vi den tillsammans med er. Här går vi igenom punktmarkerade insatser men fokuserar även på det långsiktiga växandet. Inbound marketing handlar om en långsiktig strategi som skall leda rätt trafik, generera fler leads och skapa nya konverteringar genom att finnas där kunderna är. Vi vill undvika att skapa innehåll som går ut till fel målgrupper och därför är en noggrann målgruppsanalys viktig.

Sociala medier

Skapa varumärkeskännedom och nå nöjdare kunder med hjälp av annonsering på sociala medier

Google Ads

Finns där när kunderna söker efter dina tjänster och produkter. För att skapa lönsamma kampanjer är vi självklart Google Partners.

E-postmarknadsföring

Nå dina kunder med riktad e -postmarknadsföring. Interagera med kunder som redan varit i kontakt med ditt företag.

Content marketing

Få ditt innehåll att stå ut från mängden. Optimera din marknadsföring med intressant, högkvalitativt, relevant och uttrycksfullt innehåll

Målinriktad marknadsföring är avgörande

När du kontaktar oss som marknadsföringsbyrå är ofta en del av marknadsföringsarbetet redan gjort, och vi hjälper gärna till med de sista bitarna som generellt sett är det du tänker på när du tänker digital marknadsföring – ett ansikte utåt.

Initialt behöver man identifiera de kanaler som är relevanta för att nå er målgrupp. Här är målet att skapa kundvärde och positionera era tjänster och produkter på marknaden. Andra faktorer vi menar är avgörande är att kommunicera era värden och stödja i den fortsatta kundrelationen så era kunders förväntningar infrias!

Oftast väljer våra kunder en helhetslösning när de kommer till oss och vill ha hjälp med företaget marknadsföring. Tillsammans går vi igenom grundläggande delar av företaget, skapar en strategi och väljer ut de marknadsföringsinsatser som vi tror kommer att prestera bäst. Där efter skapar vi innehåll och gör löpande uppföljningar för att kunna fatta beslut framåt.

Vill du ha en offert?

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi med ett offertförslag så snart vi kan.

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.