Webbsida

Prisvärda hemsidor

Skräddarsydda webbsidor

Din webbsida har 3 sekunder på sig att göra ett gott intryck

Behöver du en helt ny webbsida eller kanske bara tillföra fler kvalificerade funktioner till den nuvarande? Då har du kommit rätt! På Argonova finns duktiga webbutvecklare och programmerare som hjälper dig skapa komplexa lösningar till ditt företags hemsida!

Borås Cottons hemsida

Vad är hemsidans syfte?

Ett vanligt önskemål från våra kunder är att deras nya webbsida skall vara snygg, erbjuda häftiga funktioner för användarna som leder till nya affärer.

När vi bygger hemsidor börjar vi alltid med att fundera på vad syftet är med hemsidan. Därav är det viktigt att våra uppdragsgivare har en tydlig vision av vad den nya hemsidan skall uppnå för syfte.

Vilka skall använda din hemsida?​

Utifrån dina besökares behov skapar vi en hemsida med funktioner och information som dina besökare letar efter.​

Tydlighet!

Vi vill göra den enkelt för dina kunder. Vi sätter tydlighet i fokus och skapar en lättnavigerad meny som fokuserar på att inte göra webbsidan mer komplicerad än vad den bör vara.​

Vilken känsla vill du förmedla dina besökare? ​

Våra duktiga grafiska designers arbetar tillsammans med webbutvecklare för att skapa innehåll som bilder, färger och former som väcker känslor hos dina besökare.​

Vilket innehåll är viktigast för din affär?​

I genomsnitt gör en person besök på tre sidor under sin vistelse. Här fokuserar vi på att lyfta fram ditt företags viktigaste information och undviker för många undersidor som förvirrar besökaren.

Funktion!​

Vi ser till att den nya hemsidan är användarvänlig vart än dina besökare befinner sig. Idag spenderar webbanvändare mer tid på mobilen än framför datorn. Här gäller det att skapa en hemsida som är anpassad efter användandet av dina besökares enheter.​

Struktur

En genomtänkt struktur gör det enkelt för både sökmotorer och användare. När du investerar i en ny hemsida bör målen vara satta. Målen skall integreras och uttryckas i sidans struktur.

Vill du investera i en partner som jobbar för dig dygnet runt?

Satsa på en webbsida som hjälper dig lyckas

De webbsidor vi skapar följer ett beprövat recept. I fokus står design, kundnytta, ekonomi, kvalitet och användarvänlighet. Tillsammans med dina önskemål skapar vi en webbsida som sticker ut från mängden, både när det gäller design och tekniska funktioner. De publiceringsverktyg vi erbjuder anpassas efter din verksamhet och dina behov, både vad gäller innehåll, funktioner och integrering mot befintliga system. För att kunna möta era kunders behov har våra utvecklare både spetskompetens inom det mest använda CMS verktyget WordPress och WooCommerce, men besitter också djupa kunskaper inom flera andra CMS verktyg.

Inför varje webbprojekt börjar vi med en förstudie där vi får en bild av våra kunders förväntningar och behov på webbsidan. Efter det tar vi fram ett förslag innan vi aktivt går in och skapar er nya partner. För att kunna mäta aktiviteten på webbsidan som skapas erbjuder vi våra kunder webbanalys för att enklare kunna förstå kunderna som rör sig på sidan.

Takfix

Takfix

Takfix startpunkt var att ta fram en logotyp och ett grafiskt tilltalande paket som presenterar företaget utåt. För att skala upp sin affär ytterligare fanns ett behov av att marknadsföra sig effektivt. Ett långt och fruktsamt samarbete fick sin början.
Turbinen Tidaholm

Turbinen Tidaholm

För att skala upp sin verksamhet var Turbinen Tidaholm beroende av en hemsida.
Referenser
Inspireras av våra kundcase

Vill du ha en offert?

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi med ett offertförslag så snart vi kan.

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.