Content Marketing

Kraftfullt content som gör skillnad

Sprid värdefullt, relevant och konsekvent innehåll

Content marketing

- en stor del inom inbound marketing

Med en väl genomtänkt content marketing strategi kan du återskapa betydelsefull kommunikation till alla dina kanaler. Vi hjälper dig att skapa en röd tråd mellan webbsida och dina marknadsföringsinsatser i form av nyhetsbrev, säljmaterial, kampanjer och sociala medier. Allt för att fortsätta att sprida värdefullt, relevant och konsekvent innehåll för att attrahera och behålla dina utvalda målgrupper. 

Genom inbound marketing låter vi kunderna komma till er för att ta del av intressanta blogginlägg, problemlösningar och er kunskap. Content marketing är ett strategiskt tillvägagångssätt som ger värde för kunderna och bygger förtroende.

Content marketing strategi

Vi hjälper er gärna att ta fram bra och väl genomtänkt content marketing strategi som långsiktigt hjälper ditt företag att distrubera relevant och värdefullt innehåll. Med hjälp av en contentplanering får du strukturerat innehåll, vad som skall publiceras och får en bra överblick över alla de taktiska delarna för ditt innehåll.

content marketing i mobilen

Content marketing

Vad kan vi göra för dig?

Grafisk design

En bild säger mer än 1000 ord! Men hjälp av grafisk material som förmedlar en känsla kan vi på ett djupare plan förmedla företagets historia och identitet.

Vår kreativa designer hjälper er att uttrycka företagets identitet på ett proffesionellt och tydligt vis!

Copywriting

Genom träffsäkra och rätt formulerade texter kan du både engagera och skicka ett tydligt budskap ut till kund.

Vi trollar med ord för att skapa förmedla syfte med fokus på företagets tonalitet. Vi efterstärvar att få till den perfekta story twisten för att få ditt företag att sticka ut på den konkurrerande markanden.

Sociala medier

Idag spenderas otroligt mycket tid på sociala kanaler. Sociala kanaler är utmärkta kanaler för att sprida sitt företags budskap och skapa varumärkeskännedom.

Tillsammans med er skapar vi grafiskt vackra bilder och förmedlar en känsla som väcker uppmärksamhet. Vi hjälper er med val av kanaler och anpassar kommunikationen för respektive kanal.

Fotografering & foto

Med hjälp av vackra foton har du möjlighet att skapa en personlig kontakt med dina kunder som särskiljer dig från konkurrenterna.

En webbsida som använder egna och personliga bilder har ur ett SEO perspektiv förbättrade möjligheter till bättre resultat i Googles sökmotorer.

Kraftfullt innehåll som gör skillnad

Content är det engelska ordet för innehåll och används för att stärka ditt varumärke och grafiska identitet. Bra innehåll skall väcka känslor, berättar ditt företags historia och driver konverteringar. Här gäller det att på ett värdefullt sätt kombinera ditt företags historia samtidigt som man lägger fokus på att presentera innehåll som attraherar och engagerar dina kunder.

Genom värdefullt innehåll övertygar vi kunderna att göra de handlingar som du önskar!

Hur skapar man innehåll?

Beroende på vad syftet är med dig webbsida optimerar vi innehåll så som texter, bilder, videos och ljudfiler. Vi vill undvika att skapa en trist kommunikation med dåliga budskap. Därför optimerar vi dina texter som leder till värde för dina kunder och tar fram vackra bilder som leder till visuellt tillfredställande hos besökarna.

I framtagandet av content har du som uppdragsgivare en viktig roll. För att skapa värdefullt innehåll behöver vi förstå din verksamhets historia, dina mål och syftet med ditt företag. Att optimera en webbsida med content går hand i hand med att skapa en UX-design med en tydliga informationsstruktur och funktionalitet.

Vill du ha en offert?

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi med ett offertförslag så snart vi kan.

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.