Annonsera på Google med Google Ads

Få fler kunder genom att visas när potentiella kunder söker efter dina produkter eller tjänster.

Digital marknadsföring

Annonsera på Google

Google kontrollerar idag över 91 % av den globala sökmotormarknaden och varje dag genomförs ca 55 miljoner sökningar i googles sökmotorer i Sverige. Genom att synas på rätt sökord när potentiella kunder söker efter dina produkter eller tjänster kan du nå nya kunder både kostnadseffektivt och långsiktigt. En väl genomförd marknadsföringsstrategi kan ge tiofalt eller bättre tillbaka på investeringen. Möjligheten att nå din målgrupp via att annonsera på Google med Google Ads är med andra ord väldigt stor.

För att vi skall kunna hjälpa våra kunder på bästa sätt med Google annonser är vi på Argonova självklart Certifierade Google Partners. Det innebär att vi uppfyller Googles hårda krav på utbildning och goda resultat för genomförda Google annonser.

Argonova är certifierad Google Partner. Detta innebär att du kan känna dig trygg och säker på att vi har färdigheterna och kompetensen inom Google Ads för att kunna optimera dina kampanjer.

Effektiv annonsering

Så jobbar vi med Google Ads

Sökordsanalys

Vi genomgår en sökordsanalys där vi tar ut de mest lönsamma ord för dig att annonsera på utifrån ditt företags tjänster och produkter.

Kampanjstruktur

Med en bra kampanjstruktrur blir relevansen mellan sökord, annonsering och landningssida tydlig. Det gör möjligheterna att löpande optimera annonseringen och kontrollen över intäkter och större kostnader.

Annonser

Att regelbundet optimera och utveckla annonseringen ökar lönsamheten och avkastningen över tid. Vi kontrollerar regelbundet annons­kampanjerna och budnivåerna så du kan vara säker på att du får de bästa förutsättningarna för lönsam synlighet.

Rapportering och uppföljning

Vi rapporterar löpande och analyserar de mål och nyckeltal som bestämts för din sökordsannonsering. Vi ger även våra rekommendationer på nästasteg och föreslår förbättringar där vi ser möjligheter.

Vi skapar effektiva Google annonser

En stor fördel med att annonsera på Google är att Google tar hänsyn till varje företags möjligheter och låter er själva styrka kostnaden för annonseringen med hjälp av en begränsad dagsbudget.

För att optimera kampanjen och få kunderna att stanna på webbplatsen genomsyrar vårt arbete en röd tråd från sökord, via annonstexter till landningssida. Varje del av arbetet kräver en noggrann analys och optimering för att få ut bästa möjliga resultat av annonseringen.

I skapande av Google annonser ingår:

Vill du ha en offert?

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi med ett offertförslag så snart vi kan.

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.