Webbutveckling

När ditt företag expanderar är vi redo att hjälpa er

Vi hjälper er från start till mål

Är du i behov av webbutveckling? Vill du förverkliga dina drömmar om en hemsida, e-handel eller lever din nuvarande hemsida inte upp till din målgrupps behov men vet inte vart du skall börja? Vi hjälper dig!

Vi på Argonova i Borås har lång erfarenhet inom webbutveckling och vet att en bra hemsida bara är första steget mot en god framgång på nätet. Därför har vi tagit webbutvecklingen ett steg längre och följer dig genom alla stegen från idé till lansering. Men vi vill inte släppa dig här! 

Din hemsida är bara ett första fotsteg ut i den digitala djungeln, och vi är säkra på att ett långsiktigt strategiskt arbete är avgörande för din verksamhets digitala närvaro. Vill du använda dig av vårt webbhotell erbjuder vi även drift och support med dagblick backupp ifall något skulle gå fel. 

Har du redan en visualiserad design i åtanke?

Vårt team av skickliga utvecklare, designers och marknadsförare hjälper till att sätta en unik prägel på både design och tonalitet som skapar och förmedlar ditt varumärkes historia. Vi programmerar och säkerställer så att all spårning och SEO ligger väl till grund för det fortsatta arbetet framåt.

För att kunna tillmötesgå just ditt företags behov hanterar vi vanliga CMS verktyg som Joomla, WordPress och Magnento. Vi har även ett egenutvecklat CMS för skräddarsydda hemsidor.

Vår webbutvecklare arbetar med webbutveckling

Våra tjänster inom webbutveckling

E-handel

Vill du få hjälp att uppnå en E-handel som konverterar och genererar affärer?

Webbsida

Är du i behov av en ny webbsida eller bara uppdatera den gamla? Vi hjälper dig!

UX & UI

Vi tänker utanför boxen och levererar UX som engagerar och stärker ditt varumärke.

Webbanalys

Hur levererar din sajt i relation till kundbeteende, tekniska krav, konkurrenter och användarvänlighet? Med webbanalysen ställer vi diagnosen och tar fram lösningen!

Så jobbar vi med webbutveckling

STEG 1

Design och layout

Här tar vi fram typsnitt och de färger som associeras med ditt varumärke. Vi tar fram en tydlig struktur och diskuterar igenom vilka viktiga element som skall finnas med på sidan.

STEG 2

Programmering

Färdiga moduler i all ära men en väl fungerande och genomtänkt hemsida behöver sin programmering. Våra skickliga programmerare har lång erfarenhet av utveckling för webben och vet vad som krävs för att bygga en väl fungerade hemsida.

STEG 3

Spårningskoder

Vi säkrar webbplatsen med spårningskoder som leder till att vi kan analysera om de uppsatta målen resulterar i goda resultat.

STEG 4

Lansering

Nu genomför vi en sista koll för att se att alla element, spårning och att varje sida ser bra ut innan den går till lansering. Självklart är det du som kund som har det sista avgörande ordet!

STEG 5

Analys

Hur beter sig kunderna på webbplatsen? Har vi de rätta elementen som leder till konvertering? Här hittar och åtgärdar vi de eventuella fallgropar som uppstått.

STEG 6

Vidareutveckling

När ditt företag växer är det viktigt att det finns möjlighet för att skapa ytterligare funktioner. Med hjälp av modulbaserat webbsystem kan du enkelt själv eller med hjälp av oss bygga vidare för att tillmötesgå kunderna behov.

Horredsmattan

Förbättrad användarupplevelse med ny webbplats för Horredsmattan

Horredsmattan behövde en modern och användarvänlig webbplats som kunde visa deras breda sortiment av mattor på ett tilltalande sätt samt förbättra användarupplevelsen.
High mind

Ökad synlighet för High Mind med ny webbsida och SEO

Highmind behövde en ny webbplats som kunde visa upp deras portfölj och tjänster effektivt, samtidigt som deras synlighet på sökmotorer behövde förbättras för att nå en bredare målgrupp.

Kundcase

Inspireras av våra kundcase

Vill du ha en offert?

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi med ett offertförslag så snart vi kan.

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.