Argonovas auktionsplattform utmanar marknaden

auktion

En av Sveriges mest använda auktionsplattform läggs ner. Gamla användare söker sig därför till nya plattformar, där vår auktionsplattform står sig stark. Med tio års erfarenhet är plattformen väl beprövad och stabil.

Göteborgs Auktionskammare är en av många som tecknat avtal med oss. Vad vi har förstått från kunderna är det plattformens funktionalitet och lättanvända gränssnitt som väcker störst uppmärksamhet. Framför allt är det registrering vid inlämning som underlättas på ett mycket påtagligt sätt.

Timo Holm på Göteborgs Auktionskammare kommenterar:

Jag har ett förflutet i IT-branschen så jag har haft ögonen på Argonova några år. Vi har tänkt byta till dem tidigare, men inte tagit oss tid till det. Nu när vårt nuvarande system nått vägs ände, så var valet enkelt. Systemet är smidigare att arbeta med eftersom det finns många smarta lösningar som gör vårt vardagliga jobb så mycket enklare. Dessutom gick migreringen snabbt och enkelt.

HELT KLART EN GENOMTÄNKT AUKTIONSPLATTFORM
Göteborgs Auktionskammare har valt att byta till vår auktionsplattform på grund av den ökade funktionaliteten och flexibiliteten som plattformen erbjuder. Plattformen har under tio års utvecklingsarbete blivit utformad efter önskemål från både auktionshus och säljare. Den erbjuder en mängd olika fördelar, som ett intuitivt gränssnitt, hög grad av anpassningsbarhet och stöd för olika betalningsalternativ.

Välkommen att läsa mer om auktionsplattformen!