Auktionsplattform

Skalbar och användarvänlig plattform för auktioner online

Skräddarsydd för auktioner online

Auktionsplattform

Letar du efter en skalbar, användarvänlig och lättanvänd auktions­plattform? Då har du kommit rätt. Vi på Argonova brinner för kvalificerade webbprojekt och erbjuder våra kunder en redan etablerad auktionsplattform.

Vi förenklar dina onlineauktioner

Vår auktionsplattform är specifikt anpassat för dig som vill driva dagliga onlineauktioner och samtidigt bygga ditt företags varumärke. All daglig verksamhet hanteras i auktionssystemet där du enkelt skapar en överblick av kommande och pågående auktioner.

Nu mera står dagens smartphones och surfplattor för en stor del av användningen och självklart har vi sett till att systemet för auktionerna är mobilanpassat

auktionsplattform

Passar Argonova Auktionsplattform era behov?

Här hittar du svaren på några av de vanligaste frågorna vi får om vår auktionsplattform.
Absolut! Vi erbjuder skräddarsydda designlösningar för att ge ditt system en unik identitet. Med en egen design får du ett system som speglar ditt varumärke. Detta stärker igenkänningen och särskiljer dig från konkurrenterna.
 
Kontakta oss för att diskutera dina önskemål, och låt oss skapa en design som är anpassad efter dina specifika önskemål och behov.
Vår plattform genomgår en ständig utvecklingsprocess för att möta användarnas behov och förbättra användarupplevelsen. Vi strävar efter att implementera nya och spännande funktioner regelbundet.
 
Plattformens utveckling påverkas även av den feedback vi får från våra användare. Vi är alltid angelägna om att höra era önskemål och strävar efter att implementera de funktioner och förbättringar som är mest efterfrågade.

Tveka inte att kontakta vår supportavdelning om du behöver hjälp eller om du har några funderingar. Oavsett om det handlar om tekniska bekymmer, produktinformation eller andra ärenden, är vi måna om att erbjuda professionell service och göra din upplevelse så problemfri som möjligt.

Vår supportavdelning finns tillgänglig måndag till fredag mellan kl 8 och 17 för att säkerställa en smidig upplevelse. Vid akuta frågor som uppstår utanför dessa ordinarie tider erbjuder vi även jourtjänst för att säkerställa att du får den hjälp du behöver när du behöver den som mest.

Självklart! I vår plattform för auktioner kan du enkelt generera och exportera DAC7-rapporter enligt de nya direktiven från EU.

DAC7-direktivet innebär att digitala plattformar, såsom online-auktionsplatser ska samla in uppgifter om säljare som använder plattformarna och de ersättningar som de tjänar på plattformarna. Dessa uppgifter ska rapporteras in till Skatteverket.

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av intressanta nyheter​ om vår auktionsplattform​

Pernilla

Fördelar med auktionssystemet

Ibland kan tiden vara knapp och med auktionssystemets inbyggda dra och släpp funktion förenklas skapandet av auktioner. 

Under alla års vidareutveckling av auktionssystemet har användarna varit en stor del, vilket gjort att vi stolt kan presentera ett anpassat system dig som driver dagliga nät- och onlineauktioner. Utifrån önskemål från våra kunder har vi lagt extra krut på bland annat hantering av fakturor, en flexibel momshantering samt förkortat & förenklat både registrering och skapandet av objekt.

Administration & hantering

  • Enkel panelöverblick
  • Hitta rätt med kortkommandon
  • Dra och släpp funktion
  • Depåinlämning- förenklar inlämning från kund
  • Smidig bildhantering
  • Utskrift av QR-kod och objektlista direkt i systemet
 

Ekonomi

  • Smidig fakturahantering
  • Redovisningskonto-Reskontra på ett och samma ställe.

Kom igång med ditt nya auktionssystem

Vårt skalbara auktionssystem följer ett beprövat recept. I fokus står design, ekonomi, kvalitet och användarvänlighet. Sedan 2004 har vi på Argonova hjälpt kunder runt om Norden med kvalificerade webbsystem, publiceringsverktyg och CMS. 

I vår kundbas har vi bland annat Södersens och Toveks auktioner där vi tagit fram ett system, anpassat efter verksamheternas behov.

Är du intresserad av att vet mer om hur vi kan hjälpa dig att ta kontroll över ditt auktionshus och nå nya intressanta kundrelationer? Välkommen att fylla offertformuläret eller boka en kostnadsfri demo.

Priser

Auktionsplattform
4.495:-/mån

Basinstallation, engångskostnad
12.000:-

Överföring av data från Auction2000:
8000:-

Vad ingår?

Certifikat

Konfiguration av vald betalmodul,
Nets Checkout / Klarna Checkout / Swish

Vad ingår inte?

Överföring av data från annan site

Förändring av layout/design

Så här säger våra kunder

auktionsplattform

Södersens – Framgångsrik auktionslösning genom användarvänlig design och teknik

Södersens behövde en robust auktionslösning som kunde hantera ett stort antal objekt och budgivare samtidigt. Lösningen behövde också vara lättnavigerad och mobilanpassad för att förbättra användarupplevelsen och säkerställa hög prestanda under pågående auktioner.
Göteborgs auktionskammare

Så hjälpte vi Göteborgs auktionskammare att modernisera sin auktionsplattform

Göteborgs auktionskammare fick med kort varsel reda på att deras auktionsplattform skulle läggas ner. Företaget behövde omedelbart hitta en skalbar och lättanvänd auktionsplattform anpassad efter deras verksamhet för att undvika driftstopp.

Kundcase

Inspireras av våra kunder

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss till dig inom kort.

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Utforska de senaste nyheterna om vår auktionsplattform

Nyheter

Argonovas auktionsplattform
Nyheter

Nya funktioner i vår auktionsplattform

På Argonova arbetar vi kontinuerligt med utvecklingen av vår auktionsplattform. Vi lägger stort fokus på att utveckla nya idéer och funktioner. Det senaste året har