Borås Cotton: förbättrad användarupplevelse och digital närvaro genom SEO och webbutveckling

Borås Cotton behövde en användarvänlig webbplats där kunder enkelt kunde titta på deras breda sortiment av tyger, samt förbättrad synlighet på sökmotorer.

Inredning av offentliga miljöer

Borås Cotton är ett väletablerat företag som specialiserar sig på högkvalitativa tyger för offentliga miljöer. För att stärka sin digitala närvaro och förbättra kundupplevelsen behövde Borås Cotton en ny webbplats och en effektiv SEO-strategi.

Lösning

Vi hjälpte Borås Cotton med följande:

  1. SEO (Sökmotoroptimering): Vi implementerade en omfattande SEO-strategi som inkluderade sökordsanalys, optimering av webbplatsens innehåll, förbättring av metabeskrivningar och rubriker samt länkbyggande. Målet var att öka synligheten på sökmotorer och driva mer organisk trafik till webbplatsen.
  2. Webbutveckling: Vi designade och utvecklade en ny webbplats i WordPress som är både responsiv och användarvänlig. Den nya webbplatsen har en lättnavigerad struktur, högkvalitativa bilder och detaljerad produktinformation, vilket förbättrar användarupplevelsen och gör det enkelt för besökare att titta på produkterna.

Resultat

Den nya webbplatsen och SEO-strategin har gett Borås Cotton en starkare digital närvaro. Synligheten för webbplatsen har ökat markant med den nya webbplatsen, vilket har gjort det enklare för kunder att upptäcka och utforska deras produkter.

Besök Borås Cotton på borascotton.se för att uppleva deras nya webbplats och sortiment.

Borås Cottons webbsida
Takfix

Heltäckande lösning för Takfix

Takfix behövde en enhetlig visuell identitet och en modern webbplats för att bättre kommunicera sina tjänster och attrahera nya kunder. De behövde också förbättra sin digitala synlighet genom SEO och SEM för att öka trafiken till webbplatsen och generera fler leads.
sga conveyor

Ökad digital närvaro genom marknadsföring, SEO och webbutveckling

SGA Conveyor behövde en användarvänlig och optimerad webbplats för att presentera sina produkter och tjänster samt öka synligheten på nätet genom en stark digital marknadsföringsstrategi.
Referenser
Se fler av våra kundcase

Vill du ha en offert?

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi med ett offertförslag så snart vi kan.

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.