Borås Cotton

För att kunna tillmötesgå kundernas behov var Borås Cotton i behov av en ny hemsida med modernare gränssnitt och design. Önskan om en strategisk och effektiv marknadsföring för att nå nya och befintliga kunder kräver en erfaren samarbetspartners.

Inredning av offentliga miljöer

Borås Cotton är ett etablerat varumärke och företag som utvecklar och marknadsför inredningstextilier, anpassade för offentliga miljöer. Med en lång historia av tidlös textildesign med formgivarens unika skaparkraft och frihet fokuserar de på att leverera interiöra textilier för offentliga miljöers skiftande krav och behov.

Kundens behov

För att kunna tillmötesgå kundernas behov var Borås Cotton i behov av en ny hemsida med modernare gränssnitt och design. Önskan om en strategisk och effektiv marknadsföring för att nå nya och befintliga kunder kräver en erfaren samarbetspartner.

Lösning

  • Ny webb på flera språk
  • Webbdesign
  • SEO
  • Digital marknadsföring
Borås Cottons webbsida
auktionsplattform

Södersens

Företaget var snabbt i behov av en plattform som är skalbar, lättanvänd och som klarar flera användare och budgivare vid högt tryck under auktioner.
Svea Ingenjörsbyrå

Svea Ingenjörsbyrå

För att kunna tillmötesgå den tuffa konkurrensen inom branschen var företaget i behov av att skapa en tydlig identitet och sprida sin varumärkeskännedom.
Referenser
Se fler av våra kundcase

Vill du ha en offert?

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi med ett offertförslag så snart vi kan.

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.