Borås Cotton

För att kunna tillmötesgå kundernas behov var Borås Cotton i behov av en ny hemsida med modernare gränssnitt och design. Önskan om en strategisk och effektiv marknadsföring för att nå nya och befintliga kunder kräver en erfaren samarbetspartners.

Inredning av offentliga miljöer

Borås Cotton är ett etablerat varumärke och företag som utvecklar och marknadsför inredningstextilier, anpassade för offentliga miljöer. Med en lång historia av tidlös textildesign med formgivarens unika skaparkraft och frihet fokuserar de på att leverera interiöra textilier för offentliga miljöers skiftande krav och behov.

Kundens behov

För att kunna tillmötesgå kundernas behov var Borås Cotton i behov av en ny hemsida med modernare gränssnitt och design. Önskan om en strategisk och effektiv marknadsföring för att nå nya och befintliga kunder kräver en erfaren samarbetspartner.

Lösning

  • Ny webb på flera språk
  • Webbdesign
  • SEO
  • Digital marknadsföring
Borås Cottons hemsida
Turbinen Tidaholm

Turbinen Tidaholm

För att skala upp sin verksamhet var Turbinen Tidaholm beroende av en hemsida.
Norrköpings skateshop

Norrköpings Skateshop

För att nå framgång inom e-handel är användarupplevelsen en viktig del. Norrköpings Skateshop har ett stort utbud och det är viktigt att produkterna presenteras på ett snyggt och lättöverskådligt sätt för att användaren lätt ska hitta det den söker. För Norrköpings Skateshop har det också varit viktigt att på ett snabbt och enkelt sätt kunna administrera produkterna.
Referenser
Se fler av våra kundcase

Vill du ha en offert?

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi med ett offertförslag så snart vi kan.

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.