Borås Cotton

För att kunna tillmötesgå kundernas behov var Borås Cotton i behov av en ny hemsida med modernare gränssnitt och design. Önskan om en strategisk och effektiv marknadsföring för att nå nya och befintliga kunder kräver en erfaren samarbetspartners.

Inredning av offentliga miljöer

Borås Cotton är ett etablerat varumärke och företag som utvecklar och marknadsför inredningstextilier, anpassade för offentliga miljöer. Med en lång historia av tidlös textildesign med formgivarens unika skaparkraft och frihet fokuserar de på att leverera interiöra textilier för offentliga miljöers skiftande krav och behov.

Kundens behov

För att kunna tillmötesgå kundernas behov var Borås Cotton i behov av en ny hemsida med modernare gränssnitt och design. Önskan om en strategisk och effektiv marknadsföring för att nå nya och befintliga kunder kräver en erfaren samarbetspartner.

Lösning

  • Ny webb på flera språk
  • Webbdesign
  • SEO
  • Digital marknadsföring
Borås Cottons hemsida
Göteborgs auktionskammare

Göteborgs auktionskammare

Göteborgs auktionskammare fick med kort varsel reda på att deras auktionsplattform skulle läggas ner. Företaget var i behov av att snabbt hitta en partner som erbjuder en skalbar och lättanvänd auktionsplattform, anpassad efter deras verksamhet.
Svensk köksinredning

Kökstillbehör.nu

För att tillmötesgå kundernas behov och samtidigt skala upp sin verksamhet behövde Svensk Köksinredning en ny e-handel.
Referenser
Se fler av våra kundcase

Vill du ha en offert?

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi med ett offertförslag så snart vi kan.

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.