Så hjälpte vi Göteborgs auktionskammare att modernisera sin auktionsplattform

Göteborgs auktionskammare fick med kort varsel reda på att deras auktionsplattform skulle läggas ner. Företaget behövde omedelbart hitta en skalbar och lättanvänd auktionsplattform anpassad efter deras verksamhet för att undvika driftstopp.

Göteborgs Auktionskammare, med över 10 års erfarenhet, driver dagliga auktioner och erbjuder helhetslösningar vid försäljning av dödsbon i Göteborg. När deras befintliga auktionsplattform plötsligt skulle läggas ner, behövde de snabbt en ny lösning.

Utmaning

Företaget behövde omedelbart hitta en skalbar och lättanvänd auktionsplattform anpassad efter deras verksamhet för att undvika driftstopp.

Lösning

Vi hjälpte Göteborgs Auktionskammare med följande:

  1. Implementering av auktionsplattformen: Vi anpassade vår auktionsplattform för att möta företagets behov och specifika krav. Genom ett nära samarbeta kunde vi utveckla systemet vidare och skapa smarta lösningar som underlättade det dagliga arbetet. Plattformen är skalbar och användarvänlig, vilket möjliggjorde en smidig övergång utan avbrott i verksamheten.
  2. Integrationer: Vi genomförde flera integrationer för att optimera hela auktionsprocessen och förbättra effektiviteten och användarupplevelsen.

Resultat

Genom vårt samarbete kunde Göteborgs Auktionskammare fortsätta sina dagliga auktioner utan avbrott. Den nya plattformen förbättrade den operativa effektiviteten och kundupplevelsen, vilket hjälpte företaget att anpassa sig till framtida behov.

Besök Göteborgs Auktionskammare på goteborgsauktionskammare.se för att uppleva deras nya auktionslösning.

Göteborgs auktionskammare
Svea Ingenjörsbyrå

Ökad digital närvaro för Svea Ingenjörsbyrå genom marknadsföring, seo och webbutveckling

Svea Ingenjörsbyrå saknade en modern webbplats och behövde en enhetlig visuell identitet samt effektiv digital marknadsföring för att nå ut till sin målgrupp.
Miramix

Miramix: En framgångssaga inom digital marknadsföring och visuell identitet

Miramix behövde en stark visuell identitet och en effektiv marknadsföringsstrategi för att synas på en konkurrensutsatt marknad. De behövde allt från logotyp och grafisk profil till en användarvänlig webbplats och SEO.
Referenser
Se fler av våra kundcase

Vill du ha en offert?

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi med ett offertförslag så snart vi kan.

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.