High Mind

High mind kom till oss med behovet av att bygga sin varumärkeskännedom, nå fler kunder och visa upp sitt erbjudande via en ny webbsida.

Leverantör av kvalitativa e-com bilder!

Med fokus på långsiktiga kundrelationer och som specialister på kreativa och visuella produktioner levererar High Mind vackra foton och filmproduktion till sina kunder. Företaget tror på effektivitet med bibehållen hög kvalitet och ser till att anpassa produktionen efter kundens behov.

Kundens behov

High Mind kom till oss med behovet av att bygga sin varumärkeskännedom, nå fler kunder och visa upp sitt erbjudande via en ny webbsida.

Argonovas lösning

  • Webb och design
  • SEO
High mind
Miramix

Miramix

Miramix startpunkt var att ta fram en logotyp och ett grafikt tilltalande paket som presenterar företaget utåt. Men det räcker förstås inte att finnas - man måste också synas. Utmaningen var att marknadsföra sig effektivt på alla fronter, från bildekaler till sökord för att nå en konkurrensutsatt marknad. Ett långt och fruktsamt samarbete fick sin början.
Göteborgs auktionskammare

Göteborgs auktionskammare

Göteborgs auktionskammare fick med kort varsel reda på att deras auktionsplattform skulle läggas ner. Företaget var i behov av att snabbt hitta en partner som erbjuder en skalbar och lättanvänd auktionsplattform, anpassad efter deras verksamhet.
Referenser
Se fler av våra kundcase

Vill du ha en offert?

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi med ett offertförslag så snart vi kan.

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.