Ökad synlighet för High Mind med ny webbsida och SEO

Highmind behövde en ny webbplats som kunde visa upp deras portfölj och tjänster effektivt, samtidigt som deras synlighet på sökmotorer behövde förbättras för att nå en bredare målgrupp.

Highmind är en specialiserad fotostudio som erbjuder tjänster inom fotografering och filmproduktion för e-handelsföretag. De behövde en uppdaterad webbplats och en förbättrad SEO-strategi för att öka sin synlighet online och attrahera fler kunder.

Utmaning

Highmind behövde en ny webbplats som kunde visa upp deras portfölj och tjänster effektivt, samtidigt som deras synlighet på sökmotorer behövde förbättras för att nå en bredare målgrupp.

Argonovas lösning

Vi hjälpte Highmind med följande:

  1. SEO (Sökmotoroptimering): Vi genomförde en djupgående SEO-analys och optimerade webbplatsens innehåll med fokus på relevanta sökord. Detta inkluderade förbättring av metabeskrivningar, rubriker och byggande av externa länkar för att stärka webbplatsens auktoritet.
  2. Webbsida: Vi designade och byggde en ny webbplats i WordPress som är både mobilvänlig och användarvänlig. Den nya webbplatsen presenterar Highminds tjänster och portfölj på ett engagerande och lättnavigerat sätt.

Resultat

Den nya webbplatsen och SEO-strategin har gett Highmind en förbättrad digital närvaro. Den överskådliga strukturen och förbättrade synligheten på sökmotorer har gjort det enklare för kunder att hitta och använda deras tjänster.

Besök Highminds webbplats på highmind.se.

High mind
Miramix

Miramix: En framgångssaga inom digital marknadsföring och visuell identitet

Miramix behövde en stark visuell identitet och en effektiv marknadsföringsstrategi för att synas på en konkurrensutsatt marknad. De behövde allt från logotyp och grafisk profil till en användarvänlig webbplats och SEO.
Norrköpings skateshop

Norrköpings Skateshop – Från UX till SEO

Norrköpings Skateshop behövde en användarvänlig e-handelsplattform som presenterar deras stora produktutbud på ett snyggt och lättöverskådligt sätt. Dessutom var det viktigt att de enkelt kunde administrera produkterna och förbättra sin synlighet online.
Referenser
Se fler av våra kundcase

Vill du ha en offert?

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi med ett offertförslag så snart vi kan.

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.