Versionuppgradering av vårt CMS.

Den senaste stora uppgradering av vår administration gjordes 2013 i samband med att stöd för responsiv design byggdes in. Under åren görs givetvis löpande mindre uppdateringar och moduler byggs ut med fler funktioner. Sedan första release av Aroma 2005 har vi nu genomfört ungefär 600 – 700 webbprojekt i plattformen.

Nyheter i senaste uppgraderingen är bland annat:

– Ny kundkorg och kassa för e-handelslösningar. En bra och användarvänlig kassa är avgörande för att lyckas med e-handeln, ingen vill tappa kunden i kassan.

– Bildhanteringen har byggts ut med en mediabank som gör det enklare att hantera och redigera bilder.

– Administrationen är responsiv så det är enkelt att administrera din webbplats från mobila enheter.

– Användarmanualen är interaktiv så att du enkelt ser hur olika fält fungerar direkt i administrationen.

– Vi kan erbjuda Swish som betalsätt för e-handel.

– Utbyggd fraktmodul som ingår i e-handelsmotorn med stöd för produktvikt och kostnad på land.

– Stöd för hantering av rättigheter och användarnivåer i grundutförande.

– FAQ-modul så du enkelt kan ge support och information till dina kunder.

– Bättre stöd för plocklistor, reskontra och returhantering i vår e-handelsmodul.

– SEO-åtgärder med bättre stöd för Alt-taggar på bilder i olika moduler. (Numer inte ovanligt att våra produktioner ligger på över 90 poäng av 100 i onpage tester för SEO-vänlighet.)

– För enklare hemsidor som är mallbaserade skapas funktioner i webbgränssnitt för hantering av logotyp, typsnitt och färgschema. Detta gör att vi kan erbjuda lösningar till lägre pris och kortare leveranstider.

Vissa av ovan funktioner har redan varit med i olika webbproduktioner, men nu kommer vi kunna implementera dessa i nya webbproduktioner på enkelt sätt och till låg kostnad. De flesta av ovan funktioner ingår utan extra kostnad.

Vilket CMS ska jag välja?

För vissa projekt ställer kunden krav på ett visst CMS tex WordPress eller Magento och då tillgodoser vi det önskemålet. Samtidigt märker vi att vårt eget publiceringssystem har många fördelar:

– Våra kunder efterfrågar ofta skräddarsydda lösningar, det är vår affärsidé vilket gör att vi löser det mycket kostnadseffektivt.

– Risken för attacker och att bli hackad är mycket låg jämfört med de stora CMS:en.

– Vårt CMS är optimerat på svarstider och är ett av de absolut mest SEO-vänliga på marknaden.

– Vi har en högre användarvänlighet i vår administration. Du drunknar inte i funktioner som inte behövs i ditt projekt utan har bara tillgång till det som du behöver.

Utmana oss gärna med ditt nästa webbprojekt så visar vi hur vi kan hjälpa dig att lyckas på nätet! Argonova Systems erbjuder allt från säljande webbdesign och gedigna webbsystem till webbstrategi med tjänster för att dra in besökare till din webbplats.