Kan du ta betalt med Swish i din e-handel?

lokal seo sök

Funderar du över vilka betallösningar du bör satsa på i din e-butik? Idag finns det många alternativ att välja mellan och det kan vara svårt att veta vilka betalningslösningar som är mest kostnadseffektiva och intressanta för din målgrupp. Här presenterar vi fördelarna med den nya betaltjänsten Swish.

Swish – En välkänd betaltjänst

Swish är en av de nyare och populärare betallösningarna och allt fler svenskar laddar ned Swish-appen för att enkelt kunna göra överföringar via sin mobiltelefon. En av fördelarna med att använda sig av Swish inom e-handeln är just att tjänsten har blivit så välkänd. Enligt DIBS e-handelsindex 2015 har Swish 90 % varumärkeskännedom, vilket innebär att de flesta svenskar idag känner igen Swish som ett seriöst alternativ.

En annan fördel är enkelheten. Efter sin beställning mottar din kund en betalningsbegäran i Swish-appen som visar ditt företagsnamn och summan som ska betalas. När kunden har godkänt och signerat betalningen får du pengarna direkt på kontot. Du får dessutom en kvittens, medan kunden erhåller en betalningsbekräftelse. Betalningsprocessen går med andra ord mycket snabbt och smidigt.

Kostnadseffektiv och backad av storbankerna

Idag står alla storbanker i Sverige bakom Swish. Det spelar därför ingen roll vilken bank din kund har, hen kan betala med Swish oavsett. Jämfört med andra betalningslösningar medför Swish dessutom relativt låga avgifter, vilket är särskilt intressant för dig som ska starta en ny e-handel. Swish är även ett bra alternativ för ditt företags likviditet, då du får pengarna insatta direkt på ditt konto.

En flexibel lösning

Swish är en flexibel lösning som är perfekt för dig som ofta åker på mässor och andra event. Swish kan ersätta dyra kortterminaler samtidigt som du får in kundens kontaktuppgifter i din webbutik för framtida uppföljning. Med Swish-appen kan man göra betalningar på upp till 150 000 kronor, och kunden behöver inte knappa in sina kortuppgifter på din sajt.

Vi rekommenderar Swish som betallösning för dig som planerar att starta e-handel!

Kontakta oss så berättar vi mer om Swish och de övriga betallösningar vi kan erbjuda dig tex Klarna, Dibs, Payson och Paypal.