Nu välkomnar vi IniQ till R24 Group

logga IniQ

IniQ och Remote24 går samman för att stärka sin närvaro inom IT-drift och för att erbjuda ännu bättre service till sina kunder. Remote24 har gjort flera förvärv efter köpet av Argonova och fortsätter nu att växa ytterligare.

IniQ är ett etablerat driftbolag baserat i Jönköping. IniQ:s duktiga medarbetare kommer att integreras i Remote24:s supportavdelning, vilken nu kommer att bestå av ett team om cirka tio personer.
Både IniQ och Remote24 är kända för att erbjuda innovativa, kostnadseffektiva och skräddarsydda IT-lösningar som oberoende, pålitliga och professionella partners. Denna sammanslagning kommer att möjliggöra en bredare tjänsteportfölj och en uppgraderad driftplattform för att ytterligare stärka företagens förmåga att betjäna sina kunder.


John Westerlund från IniQ uttrycker sin glädje över samgåendet och säger:
”Sammanslagningen känns naturlig. IniQ har verkat sida vid sida med Remote24 under många år och nu stod stjärnorna rätt för att vi skulle bli en homogen enhet. Tjänsteutbudet blir bredare, driftplattformen uppgraderas och personalen på IniQ får nya kollegor”, säger John Westerlund, IniQ.

”Det här är ett efterlängtat samgående. Vi har länge suttit på varsitt håll och ändå varit så lika. Båda bolagen har en gedigen erfarenhet inom IT-drift och brinner för att hjälpa kunder i sin IT-vardag. Jag ser verkligen fram emot att jobba med IniQ under samma flagg”, säger Jonas Carlsson, Remote24


Remote24 med sina datacenter i Stockholm och Göteborg, har en gedigen erfarenhet inom IT-branschen och levererar daglig IT-drift till omkring 1000 kunder. Detta samgående kommer att ytterligare stärka deras position på marknaden och deras förmåga att leverera högkvalitativ IT-tjänst till sina kunder.

Frågor besvaras av:
Jonas Carlsson
jonas.carlsson@remote24.se
0707-53 11 15

R24 Group består av IT-bolagen Remote24, Netigrate, Argonova samt fastighetsbolaget R24 Fastighet med kontor i Göteborg och Borås. Företagsgruppen levererar IT-drift, kundsupport, Microsoft 365-anpassningar och, genom Argonova, även SEO och webbutveckling till över 1000 kunder. IT-leveransen sker från ISO-certifierade datacenter i Sverige.