Nya funktioner i vår auktionsplattform

Argonovas auktionsplattform

På Argonova arbetar vi kontinuerligt med utvecklingen av vår auktionsplattform. Vi lägger stort fokus på att utveckla nya idéer och funktioner. Det senaste året har vi samlat in ovärderlig feedback från våra användare och vi är djupt tacksamma för detta förtroende och engagemang.

Vi har glädjen att kunna presentera de senaste nyheterna som nu finns tillgängliga för de kunder som önskar utöka sin funktionalitet i plattformen.

Stöd för BankID

För att ytterligare öka säkerheten har vi infört stöd för BankID. Med denna nya funktion kan vi erbjuda en smidig och pålitlig metod för att verifiera kunduppgifter. Detta är en viktig del i att stärka säkerheten och skapa en robust grund för hela användarupplevelsen.

Integration till Minutemailer

För kunder som vill skicka nyhetsbrev och ta del av en effektiv insamling av e-postadresser har vi implementerat en integrerad koppling till Minutemailer.

Genom kopplingen till Minutemailer möjliggörs en sömnlös synkronisering av e-postadresser. Detta innebär att när nya kunder registrerar sig och samtycker till nyheter, inkluderas deras e-postadresser automatiskt i det kommande nyhetsbrevet. Det sker helt automatiskt en minut innan nyhetsbrevet skickas ut och ger möjlighet att hålla nya kunder engagerade och informerade om de senaste nyheterna.

Enklare budgivning

Sist men inte minst har vi lagt till möjligheten att lägga bud direkt i produktlistningen. Detta gör det enklare att lägga bud på flera olika objekt utan att behöva navigera mellan olika sidor.

Vill du veta mer?

Vi är övertygade om att dessa nya funktioner kommer att förbättra upplevelsen av auktionsplattformen för användarna. Vårt arbete med att göra plattformen till den bästa platsen för dig som driver auktioner online fortsätter och vi ser fram emot att fortsätta arbeta tillsammans med våra kunder för att förbättra och anpassa vår plattform efter deras behov och önskemål. Tveka inte att kontakta oss om du vill veta mer om vår auktionsplattform.