Är du vår nästa praktikant? 

Vi tycker alltid att det är roligt med nya ansikten hos oss och därför erbjuder vi praktikplatser löpande. Just nu är vi på jakt efter en praktikant inom digital marknadsföring. Vi söker dig som är duktig på att skapa engagerande innehåll, har lite koll på sociala medier samtidigt som du inte är rädd för att ta egna initiativ. 

Hos oss blir du en del av vår gemenskap och dagliga arbete som bland annat inkluderar framtagning av webbstrategier, digital annonsering och analys. Förutom det kommer du samtidigt få arbeta självständigt med egna projekt, vilket innebär mycket frihet under ansvar. Vi ser gärna att praktikperioden är minst 10 veckor så du hinner komma in i arbetet och kan utvecklas i din kommande yrkesroll.

Detta är du:

  • Trivs i högt tempo, är självgående och vågar ta egna initiativ.
  • Du utbildar dig inom digital marknadsföring, webbutveckling eller motsvarande.
  • Du är kreativ och kan komma på innovativa lösningar.
  • Har erfarenhet av något CMS. 

För oss är det viktigt att du har lite förkunskap om hur man kan jobba i digitala medier, men det är också viktigt för oss att du är engagerad och vill lära dig. 

Detta är vi:

Argonova Systems är en webb- och reklambyrå belägen i Borås. Vi sysslar med allt från framtagning av logotyper till att bygga webbsystem och ta fram strategier för sociala medier och webb.  Hos oss är det oftast full rulle med många bollar i luften samtidigt. 

Ansökan:

Låter det bra? Skicka ditt CV och personligt brev till jobb@argonova.se.

Vi vill gärna veta vad du läser för utbildning, varför och när du vill ha praktik hos oss samt vad du vill få ut av din praktik. 

Intervjuer sker löpande. Hoppas att vi hörs!