Gör en gratis SEO-analys

Upptäck din webbplats fulla potential och ta dina första steg mot en bättre ranking

Få en gratis analys av din webbplats med fokus på sökmotoroptimering

Genom att förstå hur väl din webbplats är optimerad för sökmotorer, kan du ta kontroll över din närvaro och förbättra din ranking i sökresultaten.

Att komma igång är enkelt. Allt du behöver göra är att fylla i vårt korta formulär med ditt domännamn, e-postadress och de sökord som du vill analysera din webbplats mot.

När analysen är klar, sammanställer vi resultaten i en överskådlig PDF-rapport som skickas direkt till din angivna e-postadress.

Fyll i dina uppgifter

Så analyserar vi din webbplats

Vi kontrollerar hur väl din sida rankar för de sökord och fraser du angett. Genom att förstå din webbplats positionering kan vi identifiera möjligheter för förbättring och skapa en strategi för att öka din närvaro online.

Vi gör en snabb inledande kontroll för att se att sajten uppfyller de grundläggande kraven på innehåll, struktur och användar­upplevelse. Tekniska problem kan avsevärt påverka din SEO-prestanda och vår analys syftar till att upptäcka och rekommendera åtgärder för eventuella brister som kan hindra din webbplats från att nå sin fulla potential.

En stark länkstruktur är en grundpelare i en framgångsrik SEO-strategi. Vår analys inkluderar en utvärdering av länkar för att säkerställa att de bidrar till din webbplats övergripande SEO-värde. Genom att optimera din länkstruktur kan vi hjälpa dig att förbättra sidans auktoritet och göra den mer attraktiv för sökmotorerna.

Vi jämför hur din webbplats ligger till i relation till era konkurrenter. Genom att förstå din position på marknaden kan vi identifiera unika möjligheter för din webbplats att sticka ut och locka mer trafik.