Språkstöd och ny funktion för slagauktion i auktionsplattformen

Tack vare värdefull feedback från våra kunder kan vi fortsätta att utveckla och tillhandahålla funktioner i auktionsplattformen som verkligen gör skillnad.

Nu kan vi presentera två stora uppdateringar som vi vet är efterlängtade.

Flerspråkigt stöd

För att göra vår plattform mer tillgänglig och användarvänlig, har vi nu implementerat flerspråkigt stöd. Besökaren kan enkelt växla mellan svenska och engelska vilket möjliggör en mer inkluderande upplevelse för alla användare, oavsett språkbakgrund.

Ny funktion för slagauktion

Vi har också introducerat en ny slagauktionsfunktion, vilket innebär en mer dynamisk och spännande budgivningsprocess. Denna funktion gör det möjligt för användare att delta i realtidsauktioner, där varje objekt är tillgängligt för budgivning under en begränsad tid. Det är en fantastisk möjlighet att snabbt och effektivt engagera sig i budgivningen, vilket skapar en mer direkt och spännande auktionsupplevelse.

Dessa uppdateringar är en del av vår kontinuerliga strävan att erbjuda säkra, innovativa och användarvänliga lösningar för alla som använder vår plattform. Vi tror att dessa nya funktioner inte bara kommer att förenkla processen för våra användare, utan också bidra till en mer engagerande auktionsmiljö.

Är du nyfiken på att utforska dessa nya funktioner? Tveka inte att kontakta oss och prenumerera gärna på vårt nyhetsbrev.