Webbhotell - Lika enkelt som det låter


Vårt webbhotell erbjuder en trygg och säker plats för din sida och e-post till förmånliga priser. Fördelen att använda våra tjänster för hosting är givetvis att du då får en helhetsleverantör för din närvaro på Internet!
 
Hos oss kan du även registrera ditt domännamn. Vi hjälper dig registrera domännamn under de flesta toppdomäner.

Vårt erbjudande för den enkla hemsidan

Du betalar 149 kronor ex moms i månaden för ett grundkonto och får då en plats på vår server till din hemsida och här ingår tio mailadresser som vi hjälper dig att starta upp. Här ingår också SSL-Certifikat så din webbplats klassas som säker av webbläsarna.


Vi gör en backup dagligen och har reservström vid avbrott. Vi ger dig daglig support via telefon eller e-post, måndag till fredag mellan klockan 8.30 och 16.30. Vår avtalsperiod sträcker sig kvartalsvis och uppsägningstiden är en månad innan ny avtalsperiod.

Vårt erbjudande för dig med lite högre krav

Gäller det en lite större sajt med högre krav på svarstider, servicenivå och säkerhet erbjuder vi lösningar från 279 sek + moms i månaden. Vartefter era behov utvecklas kan vi uppgradera serverlösningen och om vi redan från början märker att ni har mer kvalificerade behov ger vi förslag på utökad driftslösning ihop med webbproduktionen.


Om du driver en mer komplex webbplats skräddarsyr vi lösningen för dig, läs mer på sidan Kvalificerade driftslösningar!