Miramix: En framgångssaga inom digital marknadsföring och visuell identitet

Miramix behövde en stark visuell identitet och en effektiv marknadsföringsstrategi för att synas på en konkurrensutsatt marknad. De behövde allt från logotyp och grafisk profil till en användarvänlig webbplats och SEO.

Miramix är specialiserade på asbestsanering, rivning, bilning och betonghåltagning i Stockholm. Sedan start har Argonova varit en strategisk partner i att utveckla deras marknadsföring och digitala närvaro.

Utmaning

Miramix behövde en stark visuell identitet och en effektiv marknadsföringsstrategi för att synas på en konkurrensutsatt marknad. De behövde allt från logotyp och grafisk profil till en användarvänlig webbplats och SEO.

Argonovas lösning

Vi hjälpte Miramix med följande:

  1. Logotyp och grafisk profil: Vi skapade en tilltalande logotyp och en enhetlig grafisk profil som speglar företagets professionalitet.
  2. Bildekaler och profilmanual: Vi designade bildekaler och en profilmanual för att säkerställa konsekvent varumärkesanvändning.
  3. Webb och design: Vi byggde en responsiv och användarvänlig webbplats i WordPress som presenterar Miramix tjänster på ett attraktivt sätt.
  4. SEO och Google Ads: Vi implementerade en omfattande SEO-strategi och hanterade Google Ads-kampanjer för att öka synligheten och driva trafik till webbplatsen.

Resultat

Genom vårt samarbete har Miramix etablerat en stark digital närvaro. Deras nya, professionella webbplats har inte bara förbättrat användarupplevelsen utan också gjort det möjligt för dem att nå fler potentiella kunder. En stor del av deras uppdrag kommer nu via webbsidan, vilket bekräftar effektiviteten i den genomförda SEO-strategin och de riktade Google Ads-kampanjerna. Den konsekventa grafiska profilen har också stärkt deras varumärke, vilket bidrar till ökad igenkänning och förtroende hos kunderna.

Besök Miramix på miramix.se för att se deras webbplats och läsa mer om deras tjänster.

Miramix
High mind

Ökad synlighet för High Mind med ny webbsida och SEO

Highmind behövde en ny webbplats som kunde visa upp deras portfölj och tjänster effektivt, samtidigt som deras synlighet på sökmotorer behövde förbättras för att nå en bredare målgrupp.
Takfix

Heltäckande lösning för Takfix

Takfix behövde en enhetlig visuell identitet och en modern webbplats för att bättre kommunicera sina tjänster och attrahera nya kunder. De behövde också förbättra sin digitala synlighet genom SEO och SEM för att öka trafiken till webbplatsen och generera fler leads.
Referenser
Se fler av våra kundcase

Vill du ha en offert?

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi med ett offertförslag så snart vi kan.

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.