Kökstillbehör.nu

För att tillmötesgå kundernas behov och samtidigt skala upp sin verksamhet behövde Svensk Köksinredning en ny e-handel.

Enkel och smidig köpupplevelse med ny e-handelsplattform

Svensk Köksinredning AB specialiserar sig på att högkvalitativa köksinredningar i Sverige. Företaget grundades 2001 och har byggt upp ett gott rykte genom att erbjuda pålitliga och moderna tillbehör och lösningar för kök, badrum och garderober till både privatpersoner och företag.

Svensk Köksinredning behövde uppgradera sin befintliga e-handelsplattform för att kunna möta kundernas behov och samtidigt expandera sin verksamhet. Argonova har haft en framträdande roll i arbetet med att uppgradera den befintliga e-handelsplattformen och förbättra användarupplevelsen för kunderna.

I ett nära samarbete har vi fått förståelse för Kökstillbehörs affärsbehov och kundkrav. Argonova har haft en framträdande roll i flera av projektets delar, inklusive UX-design, frontend- och backend-utveckling och integration med betalnings- och fraktsystem. Resultatet är en e-handelslösning som är enkel, smidig och anpassningsbar för företagets framtida tillväxt.

Svensk köksinredning
Borås Cottons hemsida

Borås Cotton

För att kunna tillmötesgå kundernas behov var Borås Cotton i behov av en ny hemsida med modernare gränssnitt och design. Önskan om en strategisk och effektiv marknadsföring för att nå nya och befintliga kunder kräver en erfaren samarbetspartners.
Takfix

Takfix

Takfix startpunkt var att ta fram en logotyp och ett grafiskt tilltalande paket som presenterar företaget utåt. För att skala upp sin affär ytterligare fanns ett behov av att marknadsföra sig effektivt. Ett långt och fruktsamt samarbete fick sin början.
Referenser
Se fler av våra kundcase

Vill du ha en offert?

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi med ett offertförslag så snart vi kan.

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.