En komplett e-handelslösning för Kökstillbehör.nu

Kökstillbehör.nu behövde en robust och lättnavigerad e-handelslösning som kunde hantera en stor mängd produkter och beställningar. Lösningen skulle också vara mobilanpassad och säker.

Kökstillbehör.nu är en ledande onlinebutik som specialiserar sig på köks- och garderobstillbehör, med produkter som handtag, knoppar, belysning och besticklådor. De behövde en användarvänlig e-handelslösning för att effektivisera försäljningsprocesser och nå fler kunder online.

Utmaning

Kökstillbehör.nu behövde en robust och lättnavigerad e-handelslösning som kunde hantera en stor mängd produkter och beställningar. Lösningen skulle också vara mobilanpassad och säker.

Lösning

I nära samarbete med Kökstillbehör.nu fick vi en djup förståelse för deras affärsbehov och kundkrav. Argonova hade en framträdande roll i flera delar av projektet, inklusive:

  1. UX-design: Vi skapade en intuitiv design som förbättrar kundens shoppingupplevelse, både på desktop och mobila enheter.
  2. Frontend- och backend-utveckling: Vi byggde en tekniskt stabil och högpresterande lösning som kan hantera hög trafik och ett stort produktutbud.
  3. Integration med betalnings- och fraktsystem: Vi integrerade säkra betalningslösningar och effektiva fraktsystem för att göra köpprocessen smidig för kunderna.

Resultat

Den nya e-handelslösningen har förbättrat Kökstillbehör.nuoperativa effektivitet och kundupplevelse. Den användarvänliga och tekniskt robusta plattformen har lett till en ökning av både antalet besökare och genomförda köp. Lösningen är enkel, smidig och anpassningsbar för företagets framtida tillväxt.

Besök kokstillbehor.nu för att uppleva lösningen.

Svensk köksinredning
Horredsmattan

Förbättrad användarupplevelse med ny webbplats för Horredsmattan

Horredsmattan behövde en modern och användarvänlig webbplats som kunde visa deras breda sortiment av mattor på ett tilltalande sätt samt förbättra användarupplevelsen.
Turbinen Tidaholm

Logotyp och webbsida för Turbinen Tidaholm

Som ett nystartat företag hade Turbinen Tidaholm varken en logotyp eller en webbplats. De behövde en helhetslösning för att presentera sitt varumärke och sitt erbjudande online.
Referenser
Se fler av våra kundcase

Vill du ha en offert?

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi med ett offertförslag så snart vi kan.

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.