Kökstillbehör.nu

För att tillmötesgå kundernas behov och samtidigt skala upp sin verksamhet behövde Svensk Köksinredning en ny e-handel.

Enkel och smidig köpupplevelse med ny e-handelsplattform

Svensk Köksinredning AB specialiserar sig på att högkvalitativa köksinredningar i Sverige. Företaget grundades 2001 och har byggt upp ett gott rykte genom att erbjuda pålitliga och moderna tillbehör och lösningar för kök, badrum och garderober till både privatpersoner och företag.

Svensk Köksinredning behövde uppgradera sin befintliga e-handelsplattform för att kunna möta kundernas behov och samtidigt expandera sin verksamhet. Argonova har haft en framträdande roll i arbetet med att uppgradera den befintliga e-handelsplattformen och förbättra användarupplevelsen för kunderna.

I ett nära samarbete har vi fått förståelse för Kökstillbehörs affärsbehov och kundkrav. Argonova har haft en framträdande roll i flera av projektets delar, inklusive UX-design, frontend- och backend-utveckling och integration med betalnings- och fraktsystem. Resultatet är en e-handelslösning som är enkel, smidig och anpassningsbar för företagets framtida tillväxt.

Svensk köksinredning
Svensk köksinredning

Kökstillbehör.nu

För att tillmötesgå kundernas behov och samtidigt skala upp sin verksamhet behövde Svensk Köksinredning en ny e-handel.
Horredsmattan

Horredsmattan

Då företagets gamla webbsida var på väg att läggas ner kom ägarna till oss med en önskan. En önskan om att återskapa den gamla webbsidan i nyare format.
Referenser
Se fler av våra kundcase

Vill du ha en offert?

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi med ett offertförslag så snart vi kan.

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.