Förbättrad användarupplevelse med ny webbplats för Horredsmattan

Horredsmattan behövde en modern och användarvänlig webbplats som kunde visa deras breda sortiment av mattor på ett tilltalande sätt samt förbättra användarupplevelsen.

Horredsmattan är en välkänd tillverkare av högkvalitativa mattor med unika mönster och design. För att bättre presentera sina produkter och förbättra kundupplevelsen online behövde de en ny webbplats och förbättrad UX-design.

Kundens behov

Horredsmattan behövde en modern och användarvänlig webbplats som kunde visa deras breda sortiment av mattor på ett tilltalande sätt samt förbättra användarupplevelsen.

Argonovas lösning

Vi hjälpte Horredsmattan med följande:

  1. Webbsida: Vi designade och utvecklade en ny webbplats i WordPress som är responsiv och användarvänlig. Webbplatsen är strukturerad för att göra det enkelt för besökare att utforska och hitta produkter.
  2. UX-design: Vi förbättrade användarupplevelsen genom att skapa en intuitiv navigationsstruktur, attraktiva produktpresentationer och enkla kontakt- och köpfunktioner.

Resultat

Den nya webbplatsen och förbättrade UX-designen har gett Horredsmattan en mer tilltalande och funktionell online-närvaro. Kunderna kan nu enkelt hitta och utforska företagets produkter, vilket har bidragit till en ökad användarupplevelse och kundnöjdhet.

Besök Horredsmattan på horredsmattan.se för att uppleva deras nya webbplats och sortiment.

Horredsmattan
Svensk köksinredning

En komplett e-handelslösning för Kökstillbehör.nu

Kökstillbehör.nu behövde en robust och lättnavigerad e-handelslösning som kunde hantera en stor mängd produkter och beställningar. Lösningen skulle också vara mobilanpassad och säker.
Borås Cottons webbsida

Borås Cotton: förbättrad användarupplevelse och digital närvaro genom SEO och webbutveckling

Borås Cotton behövde en användarvänlig webbplats där kunder enkelt kunde titta på deras breda sortiment av tyger, samt förbättrad synlighet på sökmotorer.
Referenser
Se fler av våra kundcase

Vill du ha en offert?

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi med ett offertförslag så snart vi kan.

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.