• Ger er hemsida nya kunder och orders? Vi hjälper er bli en vinnare på nätet!

  2015-03-05

  Internet är en effektiv marknadsföringskanal för företagare oavsett bransch, men för att bli framgångsrik räcker det inte att ha en hemsida – man måste också ha trafik till webbplatsen. En stor del av alla beslut om leverantör föregås av en sökning på Google.

  Att jobba med synligheten på Google är med andra ord en bra start för att få trafik till webbplatsen.

  Problemet för många är att besökarna tappar intresset snabbt och lämnar sajten inom 10 sekunder. När besökarna hittat till webbplatsen vill man att de ska stanna och slutligen lägga en order om det är en e-handel men annars på något sätt tala om vem hen är så ni kan få en kontakt.

  På Argonovas blogg kan ni läsa mer om hur man skaffar kunder genom hemsidan

  Hamna i topp på Google

  Sökmotoroptimering är ett tidskrävande arbete som kräver tålamod och kontinuerligt arbete. För dig som själv vill jobba sökmotoroptimeringen av din sida har vi tagit fram SEO-guiden med vägledande anvisningar och råd.

  Beställ SEO-guiden kostnadsfritt

  Vi bjuder på en timme gratis webbstrategi

  Kontakta oss före den 1/4 så bjuder vi på en timme gratis webbstrategi där vi tillsammans går igenom er webbplats och tittar på vilka behov ni har och hur ni skulle kunna öka er kundnytta för de besökare som surfar via mobilen. Vi hjälper er bli en vinnare på nätet!