• Anpassa webbplatsen för alla besökare

  2014-04-30
  Har du någon gång iakttagit kön till bussen och insett att mer än hälften av personerna står böjda över sina smartphones, Då är det inte svårt att föreställa sig att andelen mobila internetanvändare har blivit betydligt vanligare de senaste åren.

  Om en stor del av dina besökare surfar via mobil måste din webbplats också vara tillgänglig för dessa användare. Webbplatser som inte har en mobilanpassad version utgör ett irritationsmoment för användarna. Som webbplatsägare, bör denna utveckling sporra dig till en förbättring av webbplatsen. Naturligtvis så finns det flera olika alternativ för att skapa en mobil webbplats.

   

  Ska man välja responsiv sajt eller mobilsajt?

  Den första frågan man bör ställa sig inför en mobilanpassning är om företagets målgrupp har samma behov i mobilen som på desktop? Är det samma information man vill ha i alla kanaler? Om svaret är ja så är det en responsiv sajt man ska utveckla. Är svaret nej kan man nöja sig med en mobilanpassning.Fördelarna med en responsiv sajt är att man bara behöver uppdatera innehåll på ett ställe för alla enheter och det är samma information för alla oberoende om kunden sitter på en mobil, surfplatta eller desktop. Det gör det också enklare att jobba med SEO och att komma högre upp bland sökträffarna. Naturligtvis blir utvecklingskostnaden något större för en responsiv sida men har man ändå tänkt bygga om sin webbplats så kostar det inte så mycket mer att göra den responsiv.Ta del av erbjudandet nedan om gratis webbstrategi så hjälper vi dig.

  Vi bjuder på en timme gratis webbstrategi

  Kontakta oss före den 1/7 så bjuder vi på en timme gratis webbstrategi där vi tillsammans går igenom er webbplats och tittar på vilka behov ni har och hur ni skulle kunna öka er kundnytta för de besökare som surfar via mobilen.

  Har du redan en responsiv sida?

  På Argonovas blogg tipsar vi om vad man bör tänka lite extra på när man skriver texter för responsiv webb.

  Klicka här för att se blogginlägget