Ökad digital närvaro för Svea Ingenjörsbyrå genom marknadsföring, seo och webbutveckling

Svea Ingenjörsbyrå saknade en modern webbplats och behövde en enhetlig visuell identitet samt effektiv digital marknadsföring för att nå ut till sin målgrupp.

Svea Ingenjörsbyrå är ett företag specialiserat på byggtekniska lösningar och ingenjörstjänster. För att öka sin digitala närvaro och attrahera fler kunder behövde företaget en ny webbplats, förbättrad design, och en stark digital marknadsföringsstrategi.

Kundens behov

Svea Ingenjörsbyrå saknade en modern webbplats och behövde en enhetlig visuell identitet samt effektiv digital marknadsföring för att nå ut till sin målgrupp.

Argonovas lösning

Vi hjälpte Svea Ingenjörsbyrå med följande:

  1. Ny webb och förbättrad design: Vi designade och utvecklade en ny webbplats i WordPress som är både responsiv och användarvänlig. Den nya designen speglar företagets professionalitet och expertis.
  2. Digital marknadsföring: Vi utvecklade en omfattande digital marknadsföringsstrategi, inklusive kampanjer på olika plattformar för att öka engagemang och trafik.
  3. Content till sociala medier: Vi skapade engagerande innehåll för sociala medier som speglar företagets värderingar och expertis, vilket hjälpte till att bygga en starkare närvaro online.
  4. SEO (Sökmotoroptimering): Vi genomförde en omfattande SEO-strategi som inkluderade sökordsanalys, innehållsoptimering och länkbyggande för att öka webbplatsens synlighet på sökmotorer.
  5. Logotyp: Vi skapade en ny, professionell logotyp som stärker företagets varumärke och ger en enhetlig visuell identitet.

Resultat

Den nya webbplatsen och de implementerade marknadsföringsstrategierna har gett Svea Ingenjörsbyrå en starkare digital närvaro. Den förbättrade designen och innehållet på sociala medier har ökat kundengagemanget, medan den nya logotypen och SEO-strategin har bidragit till en ökad synlighet och igenkänning.

Svea Ingenjörsbyrå
Miramix

Miramix: En framgångssaga inom digital marknadsföring och visuell identitet

Miramix behövde en stark visuell identitet och en effektiv marknadsföringsstrategi för att synas på en konkurrensutsatt marknad. De behövde allt från logotyp och grafisk profil till en användarvänlig webbplats och SEO.
Norrköpings skateshop

Norrköpings Skateshop – Från UX till SEO

Norrköpings Skateshop behövde en användarvänlig e-handelsplattform som presenterar deras stora produktutbud på ett snyggt och lättöverskådligt sätt. Dessutom var det viktigt att de enkelt kunde administrera produkterna och förbättra sin synlighet online.
Referenser
Se fler av våra kundcase

Vill du ha en offert?

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi med ett offertförslag så snart vi kan.

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.