Logotyp och webbsida för Turbinen Tidaholm

Som ett nystartat företag hade Turbinen Tidaholm varken en logotyp eller en webbplats. De behövde en helhetslösning för att presentera sitt varumärke och sitt erbjudande online.

Turbinen Tidaholm är ett inspirerande och vackert stenungsbageri och café i Tidaholm som erbjuder en trivsam miljö för sina besökare. För att etablera sin närvaro och attrahera kunder behövde kaféet en stark visuell identitet och en användarvänlig webbplats.

Utmaning

Som ett nystartat företag hade Turbinen Tidaholm varken en logotyp eller en webbplats. De behövde en helhetslösning för att presentera sitt varumärke och sitt erbjudande online.

Lösning

Argonova hjälpte Turbinen Tidaholm med följande:

  1. Logotyp: Vi skapade en unik och professionell logotyp inspirerad av hjulet på turbinhuset, vilket återspeglar kaféets historiska koppling och inbjudande atmosfär. Den nya logotypen bidrar till en stark och igenkännbar visuell identitet.
  2. Webbplats: Vi designade och utvecklade en responsiv webbplats i Joomla som är både användarvänlig och funktionell. Webbplatsen inkluderar en lättnavigerad struktur med information om meny, evenemang och öppettider, vilket gör det enkelt för besökare att hitta relevant information och planera sina besök.

Resultat

Den nya logotypen och webbplatsen har gett Turbinen Tidaholm en professionell och enhetlig visuell identitet. Webbplatsen har skapat en plattform för att kommunicera med kunder, visa upp menyn och informera om evenemang, vilket har bidragit till ökat kundengagemang och besöksfrekvens.

Besök Turbinen Tidaholm på turbinentidaholm.se för att uppleva deras nya visuella identitet och webbplats.

Turbinen Tidaholm
Miramix

Miramix: En framgångssaga inom digital marknadsföring och visuell identitet

Miramix behövde en stark visuell identitet och en effektiv marknadsföringsstrategi för att synas på en konkurrensutsatt marknad. De behövde allt från logotyp och grafisk profil till en användarvänlig webbplats och SEO.
Takfix

Heltäckande lösning för Takfix

Takfix behövde en enhetlig visuell identitet och en modern webbplats för att bättre kommunicera sina tjänster och attrahera nya kunder. De behövde också förbättra sin digitala synlighet genom SEO och SEM för att öka trafiken till webbplatsen och generera fler leads.
Referenser
Se fler av våra kundcase

Vill du ha en offert?

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi med ett offertförslag så snart vi kan.

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.