Auktionsplattform 

Letar du efter en skalbar, användarvänlig och lättanvänd auktionsplattform? Då har du kommit rätt. Vi på Argonova brinner för kvalificerade webbprojekt och erbjuder våra kunder en redan etablerad auktionsplattform.

Kom igång med ditt nya auktionssystem

Vårt auktionssystem är specifikt anpassat för dig som vill driva dagliga online auktioner och samtidigt bygga ditt varumärke. All daglig verksamhet hanteras i auktionssystemet där du enkelt får en överblick av de pågående auktionerna. Nu mera står dagens smartphones och surfplattor för en stor del av användningen och självklart har vi sett till att systemet för auktionerna är mobilanpassat.

Fördelar med auktionssystemet

För oss är säkerheten en stor prioritet och vår dagliga backup säkerställer att dina affärsdokument ligger säkrade och att all kontakt med kund sker krypterad. Ibland kan tiden vara knapp och med auktionssystemets inbyggda dra och släpp funktion förenklas skapandet av auktioner som förkortar tid ut till kund. Vi har även lagt extra krut på hantering av fakturor och en flexibel momshantering.

pris

Auktionsplattform: 4.495:-/mån
Betalmodul: 250:-/mån
Basinstallation, engångskostnad: 12.000:-

Vad ingår
- Certifikat
- Konfiguration av vald betalmodul
   Nets Checkout eller
   Klarna Checkout eller
   Swish

Vad ingår inte
- Överföring av data från annan site
- Förändring av layout/design

Webbsystem för onlineauktioner:

För Toveks Auktioner har vi byggt ett webbsystem som hanterar många samtidiga användare vid budgivning i en användarvänlig design.

Läs mer om detta case här.

 

skalbar auktionsplattform

Vår skalbara auktionsplattform följer ett beprövat recept. I fokus står design, nytta, ekonomi, kvalitet och användarvänlighet. Sedan 2004 har Argonova hjälpt våra kunder med kvalificerade webbsystem, publiceringsverktyg och CMS. Är du intresserad av att vet mer om hur vi kan hjälpa dig? Välkommen att fylla i kontaktformuläret så hör vi snart av oss.