• Lyckas med e-handel

  2014-11-03
  Att driva e-handel är för många ett sätt att förverkliga en dröm. Men det gäller att veta vad man gör och ha tillräckliga kunskaper för att lyckas. Precis som för alla verksamheter ökar dina chanser om du har gjort en ordentlig omvärldsanalys, har en genomtänkt affärsplan och de ekonomiska förutsättningarna. Dessutom bör du ha tänkt igenom saker som logistik, betalningssystem och webbutikens utseende och funktioner.

  Argonova har lång erfarenhet av att e-handel och har hjälpt många nätbutiker till framgång. Många nätbutiker startar som en mindre verksamhet för att så småningom växa och bli både stor och lönsam. Vid valet av leverantör för e-handelslösning är det därför viktigt att inte bara titta på vilka funktioner som är aktuella i nuläget utan även fundera över de krav som kommer ställas framöver när butiken växer. Våra lösningar är förberedda för att kunna växa och vidareutvecklas med de funktioner dina kunder efterfrågar.

  På vår blogg går vi närmare igenom och presenterar fler av de funktioner och lösningar vi kan hjälpa er med.
   

  Beställ e-handelsguiden kostnadsfritt

  För den som går i tankar om att starta en e-handel har vi tagit fram vår e-handelsguide där vi samlat tips och råd för den som vill göra en e-handelssatsning.
  Besök vår webbplats och fyll i formuläret till höger så skickar vi kostnadsfritt e-handelsguiden till dig.
   

  Vårt erbjudande

  Se till så din e-handel är och fungerar lika bra på dator, surfplatta och mobil. Kom igång med responsiv e-handel för 10.200 SEK + moms och driftskostnad 99 SEK + moms / månad.

  Läs mer om vårt erbjudande

  En timme gratis webbstrategi för e-handlare

  Kontakta oss före den 1/12 så bjuder vi på en timme gratis webbstrategi där vi tillsammans går igenom er e-handel och tittar på vilka behov ni har och hur ni skulle kunna öka er kundnytta för de kunder som surfar via mobilen.